Ποδόσφαιρο

“Ο Καμαρά είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ο Πάλμα πάλι αντιμετώπισε θέμα με τον τραυματισμό”

Τι είπε ο Τόλης Τερζής

Ο Τόλης Τερζής ανέφερε πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ:

Για το αποψινό ντέρμπι: “Έχουμε πάρα πολλές απουσίες αλλά στο γήπεδο παίζουμε 11 εναντίον 11. Ξέρουμε το πρόβλημά μας, γνωρίζοντας ότι θα το καλύψουμε στη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα παιδιά από την Κ-19 που είναι στην αποστολή γυμνάζονται καθημερινά μαζί μας. Θα δούμε πως θα πάει το παιχνίδι και θα πράξουμε αναλόγως”

Για την κατάσταση των Πάλμα και Καμαρά: “Ο Πάλμα αντιμετώπισε πάλι θέμα με τον τραυματισμό που είχε το προηγούμενο διάστημα. Ο Καμαρά βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και μέχρι μεθαύριο θα μπει κανονικά στις προπονήσεις με την ομάδα.

Για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: “Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Ημασταν καλύτεροι, δικαιούμασταν το γκολ. Κάναμε φάσεις, με αποκορύφωμα το πέναλτι. Ηταν κάτι που μας πείραξε και κυρίως τον κόσμο μας. Ο Άρης μεγάλη ομάδα, κοιτάμε μπροστά. Ξέρουμε τα προβλήματά και θα διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται το παιχνίδι”.

Για την ενέργεια που δίνει το γήπεδο στην ΑΕΚ: “Το γήπεδο είναι στολίδι. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Κάνουν καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα. Έχει και τη βοήθεια του κόσμου. Θα είναι εξτρά πίεση για εμάς αλλά εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button