Ποδόσφαιρο

Ο… επιβαρυμένος Τζέγκο είχε την πρωτιά στις μεταβιβάσεις

Τι προκύπτει από τα νούμερα του αγώνα του Σαββάτου, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η απόδοση των παικτών του Άρη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν στην κυριολεξία απαράδεκτη… Εκτός του ότι το όνομά τους “μπήκε” σε μια “μαύρη” σελίδα της ιστορίας της ομάδας (το 0-5 ήταν η πιο βαριά εντός έδρας ήττα του Άρη), αδίκησαν τον… εαυτό τους το Σάββατο, “εξαφανίζοντας” τις καλές εντυπώσεις των προηγούμενων αγώνων. Όσον αφορά τα νούμερα του χθεσινού ματς, ο Άρης είχε πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην κατηγορία που αφορούσε τις πάσες.

Η ομάδα του Μάντζιου τελείωσε το ματς με 93 μεταβιβάσεις και ο αντίπαλος είχε μόλις 15. Στην συγκεκριμένη κατηγορία (σ.σ. πάσες), την πρωτιά από πλευράς Άρη είχε ο Τζέιμς Τζέγκο με 17 μεταβιβάσεις στο παιχνίδι, σε 58 λεπτά συμμετοχής του. Ο 29χρονος μέσος προερχόταν από δύο ματς της Εθνικής Αυστραλίας αλλά και από δύσκολο ταξίδι. Με λίγα, λόγια δεν ήταν καθόλου εύκολες οι προηγούμενες μέρες για τον Τζέγκο, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένος και το γεγονός πως η μπάλα πέρασε από τα πόδια του, περισσότερο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή των “κιτρίνων”, σε μόλις 58 λεπτά συμμετοχής του, αυτό δείχνει κατά κάποιο τρόπο πόσο… μη δραστήριοι ήταν άλλοι παίκτες του Άρη, που θα έπρεπε να δείξουν πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο ματς. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button