Μπάσκετ

Ο «Δράκος» ήταν υπέροχος (Photos)

Εχθές στην Δ.Ε.Θ και συγκεκριμένα στην παρουσίαση βιβλίου του Γιάννη Φιλέρη (87  Τιποτα δεν μας σταμάτησε) μίλησε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης ο προπονητής του Άρη.

Ποιος είπε ότι οι δράκοι υπάρχουν μόνο στα παραμύθια και ότι είναι κακοί; Να που όμως υπάρχουν στην πραγματικότητα και είναι ανθρώπινοι, ευγενικοί, έντιμοι και ευαίσθητοι.

Πέμπτη 14-09 στις 18:00 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου και όλοι, δημοσιογράφοι αλλά και απλοί πολίτες είχαμε μαζευτεί  30-40 λεπτά νωρίτερα, αναμένοντας την άφιξη του ζωντανού «θρύλου» Παναγιώτη Γιαννάκη. Περίπου 5 λεπτά πριν τις 18:00 ο «Δράκος  προσγειώθηκε» παρέα με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τον Γιώργο Κετσελίδη και αφού μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, «πήρε» την θέση του για να ξεκινήσει η παρουσίαση.

Ξαφνικά εκεί που όλα τα βλέμματα είχαν στραφεί και ήταν επικεντρωμένα στον Παναγιώτη Γιαννάκη, εμφανίστηκε τρεχάμενος ένας πιτσιρικάς (9-10 ετών περίπου)κατευθυνόμενος προς τον κύριο Γιαννάκη, ο κόουτς μόλις τον είδε «άνοιξε» την αγκαλιά του χαμογελώντας, ο μικρός αφού αναγνώρισε τον «Δράκο», ξέφυγε από τα χέρια του πατέρα του ο οποίος φάνηκε αρκετά σαστισμένος στην αρχή καθώς δεν ήθελε ο μικρός να χαλάσει την εκδήλωση.

Όταν πήρε το οκ από τον «κόουτς» ηρέμησε και άφησε και την μικρή του κόρη να πάει, ξαφνικά ο μικρός φώναξε: μπαμπά, βγάλε μας μια φωτογραφία, ο πατέρας με την σειρά του δεν έκανε αυτό που το είπε ο γιός του αντιθέτως παρέδωσε την φωτογραφική μηχανή στην μαμά και στήθηκε δίπλα στον Γιαννάκη και τα παιδιά.

Πλέον ήταν όλα έτοιμα να ξεκινήσει η παρουσίαση. Πρώτος μίλησε ο Κώστας Αρβανίτης (γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης 24MEDIA) και αφού παρέδωσε την «σκυτάλη» στον Γιαννάκη, έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε.

Ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» επεσήμανε:

«Εκείνα τα βράδια ήταν συγκλονιστικά, ο κόσμος ερχόταν στο γήπεδο όχι για να κάνει τον προπονητή, αλλά για να δει τους παίκτες και να τους δώσει ώθηση. Το γήπεδο ήταν γεμάτο στα νοκ-άουτ παιχνίδια.

Το μπάσκετ που έπαιζε ο ΑΡΗΣ εκείνη την περίοδο βοήθησε την ομάδα να πετύχει αυτόν τον ξεχωριστό στόχο που δεν χαροποίησε μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη, γιατί δώσαμε όραμα σε κάθε χώρα της Ευρώπης να ονειρευτεί ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Κάναμε τον Έλληνα να πιστέψει στον εαυτό του, ότι μπορεί να κερδίσει τον Τσατσένκο που έχει ύψος 2 μέτρα και 25 εκατοστά και τον Ντράζεν Πέτροβιτς που πήγαινε σαν «Ferrari» μέσα στο γήπεδο.

Αυτό που λέω πάντα και στους παίκτες μου και το είχα κι εγώ σαν εφόδιο, είναι ότι, η πάσα κάνει δύο ανθρώπους ευτυχισμένους. Εμένα αυτό μου δίδαξε πολλά στην ζωή μου.

Πρέπει να είσαι συντροφικός και να συμπαρίστασαι στην ανάγκη του συνεργάτη σου, είτε μέσα στο γήπεδο, είτε έξω απ’ αυτό».

Με τον Ρεπόρτερ μας Θοδωρή Γαϊτανίδη

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Γαϊτανίδης
Φωτογραφία: Νίκος Παμλίδης

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button