Μπάσκετ

Ο Διεθνής Οργανισμός Αντιντόπινγκ απολογήθηκε στον Φουρνιέ: «Συγγνώμη για την αναστάτωση, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Ο Διεθνής Οργανισμός Αντιντόπινγκ απολογήθηκε μέσω twitter στον Εβάν Φουνριέ για τον έλεγχο στις 5:55 το πρωί του Σαββάτου (29/6).

Ο Εβάν Φουρνιέ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως αναγκάστηκε να κάνει αντιντόπινγκ κοντρόλ στις 5:55 το πρωί, με τον Διεθνή Οργανισμό Αντιντόπινγκ να ζητά συγγνώμη από τον Γάλλο διεθνή.

Συγκεκριμένα ο Εβάν Φουρνιέ είχε γράψει στο twitter τα εξής: «05:55 π.μ. έλεγχος ντόπινγκ σήμερα. Κατά τη διάρκεια της πιο σκληρής εβδομάδας προπονήσεων. Δείξτε περισσότερο σεβασμό στους αθλητές σας @FIBA».

Συγκεκριμένα, ο ITA (International Testing Agency) έγραψε:
«Αγαπητέ κύριε Φουρνιέ,

Θα θέλαμε να απολογηθούμε για την αναστάτωση. Εκ μέρους της FIBA, ο ITA οργανώνει ανεξάρτητα τεστ πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να μην διαταράξει τις δραστηριότητες μίας ομάδας.

Τα τεστ γίνονται σε όλο τον κόσμο ώστε να διασφαλιστεί ότι υπάρχει θεμιτός ανταγωνισμός. Καταλαβαίνουμε ότι είναι βάρος για εσάς και σας ευχαριστούμε για την δέσμευσή σας για ένα καθαρό μπάσκετ»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button