Ποδόσφαιρο

Κηφισιά και Βόλος θέλουν τον Τζαβέλλα!

Τέλος στη θητεία του στην Τουρκία

Ένα προσωπικό πρόβλημα αναγκάζει τον Γιώργο Τζαβέλλα να αποχωρήσει άμεσα από την Πεντίκσπορ και να επιστρέψει στην Eλλάδα. Το τελευταίο διάστημα, ο Ελληνας αμυντικός είχε αναγκαστεί να επιστρέψει πολλές φορές στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να χάσει ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας της νέας του ομάδας, ενώ δεν μπορούσε να δώσει τις λύσεις που θα ήθελε.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση της Πεντίκσπορ αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα του ποδοσφαιριστή και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Μάλιστα, ο Τζαβέλλας αναμένεται να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του στη χώρα μας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Βόλος έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει.

Όμως, δεν είναι ο μόνος σύλλογος που καλοβλέπει τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ. “Κυκλοφορεί” πως τον θέλει και η Κηφισιά. Εξέτασε τα προηγούμενα 24ωρα περιπτώσεις σέντερ μπακ από το εξωτερικό, όμως όταν προτάθηκε η περίπτωση του Τζαβέλλα, εξετάστηκε σοβαρά. Πλέον οι άνθρωποι της Κηφισιάς περιμένουν τις εξελίξεις στην υπόθεση, με τον Έλληνα παίκτη να “ακούγεται” πως θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button