Ερασιτέχνης

Ο Α.Σ. Άρης περνά στην ψηφιακή εποχή μαζί με το myTeam!

Ο Α.Σ. Άρης ανακοινώνει τη συνεργασία του με την κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης αθλητικών συλλόγων, myTeam.

Το myTeam έχει σχεδιαστεί με στόχο την ψηφιακή υποστήριξη των αθλητικών συλλόγων και ακαδημιών, ανεξαρτήτως μεγέθους και αθλημάτων. Παρέχει δυνατότητες τέτοιες, ώστε να απλοποιήσει τις καθημερινές διαδικασίες ενός συλλόγου περιλαμβάνοντας:

-την οικονομική διαχείριση, πληρωμές και συνδρομές,

-τις online εγγραφές,

-τη διαχείριση αποθήκης και εγκαταστάσεων

-τον προγραμματισμό προπονήσεων και πολλά άλλα!

Η ομάδα του myTeam συνεχώς αναπτύσσει νέα εργαλεία για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των σωματείων, ανεξαρτήτως μεγέθους και αθλημάτων.

Με τη χρήση της mobile εφαρμογής, οι γονείς μπορούν να πληρώνουν τις συνδρομές των παιδιών τους και να ενημερώνονται γρήγορα για αλλαγές στο πρόγραμμα! Οι προπονητές επίσης έχουν πρόσβαση στο app για ενεργό παρουσιολόγιο, αξιολογήσεις και κοινοποίηση αρχείων που αφορούν τις προπονήσεις, αγώνες και εκπαιδευτικό υλικό.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμετέχουν σε αυτή όλα τα μέλη της κοινότητας ενός αθλητικού σωματείου και να συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό του.

Περνάμε μαζί στο ψηφιακό μετασχηματισμό του συλλόγου, πιστεύοντας ότι το myTeam αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξή μας και τον εκσυγχρονισμό προς τον ψηφιακό κόσμο!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button