Ποδόσφαιρο

Ο Αϊτόρ Γκαρθία θέλει να αποχωρήσει – Η στάση του Άρη και της Χιχόν

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Χιχόν, Αϊτόρ Γκαρθία, που συνδέθηκε με τον Άρη, θέλει να αποχωρήσει από τη Σπόρτινγκ Χιχόν, με τον Άρη να αποτελεί τον επόμενο προορισμό του υπό προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του yellowradio.gr από την Ισπανία, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Χιχόν, επιζητά την αποχώρησή του από την ισπανική ομάδα, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την υπόθεση να μην είναι εύκολη.

Το συμβόλαιο του Γκαρθία με την ισπανική ομάδα, λήγει το καλοκαίρι του 2023, με τον ίδιο να ψάχνει τον τρόπο της αποχώρησης από τον Ιανουάριο, καθώς σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, η Χιχόν δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει χωρίς κάποιο χρηματικό αντίτιμο από τώρα.

Κάπου εδώ έρχεται ο Άρης, ο οποίος ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει υπό σχετικές προϋποθέσεις, που αν δεν λάβουν χώρα, το όνομα του Γκαρθία θα εξεταστεί ξανά το καλοκαίρι, όπου και θα είναι ελεύθερος.

Οι “κιτρινόμαυροι” δε θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Γκαρθία χωρίς να πωληθεί ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης, υπάρχει αναμονή για το αν θα υπάρξει κάποια άλλη επίσημη πρόταση για τον Αργεντίνο εξτρέμ, καθώς μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες εντός, αλλά και εκτός Ευρώπης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button