Ποδόσφαιρο

“Ο Ατρόμητος έκανε δύο φάσεις και έβαλε ένα γκολ”

Τι ανέφερε τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Πετράκης

H Λαμία κέρδισε τον Παναιτωλικό με 1-3 ενώ ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στον Ατρόμητο, με τον Γιάννη Πετράκη να δηλώνει:

“Είναι δυνατόν να μην κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να είμαστε ευχαριστημένοι; Θεωρώ ότι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και με κόντρα τον αέρα και με τον αέρα υπέρ μας, είχαμε τον έλεγχο, κάναμε πολλές και καλές προϋποθέσεις για να βάλουμε και άλλο γκολ, είχαμε και ένα δοκάρι (με τον Γερεμέγεφ). Ο Ατρόμητος νομίζω ότι είχε δύο φάσεις και την μία την έκανε γκολ.

Μας στεναχωρεί πάρα πολύ το αποτέλεσμα, ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε πάρα πολύ όμως, αυτό δεν ακυρώνει την πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά.

Στο ποδόσφαιρο είναι όλα μέσα, για μένα αυτό που είναι σημαντικό είναι η εικόνα και η προσπάθεια σε τέτοιες συνθήκες και με ένα δύσκολο αντίπαλο, μαθαίνουμε, το έχουμε παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα και προχωράμε.

Για μένα έπρεπε να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι στην έδρα μας, σεβόμαστε τον Ατρόμητο είναι πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά πιο πολύ σεβόμαστε την ομάδα μας και την προσπάθεια που κάνουμε και τον στόχο που έχουμε”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button