Ποδόσφαιρο

Ο “ανενεργός” Σούντγκρεν και οι 3+1… κακές συμπτώσεις

Στην διάρκεια της τρέχουσας σεζόν ο Άρης είχε κάποια “στραβά” αποτελέσματα, όταν δεν είχε αγωνιστεί ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

Έπειτα από την ήττα την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ακολούθησαν επτά αγώνες -σε πρωτάθλημα και Κύπελλο- για τον Άρη ο οποίος μέτρησε τέσσερις νίκες ενώ σε τρία ματς δεν κατάφερε να κερδίσει. Ήταν τα παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα (ήττα με 0-5), Ολυμπιακό (ήττα με 1-0) και ΟΦΗ (ισοπαλία με 1-1).

Η… σύμπτωση σε αυτούς τους αγώνες έχει να κάνει με το ότι ήταν “ανενεργός” για τον Άρη ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, καθώς δεν αγωνίστηκε. Η απουσία του ήταν αισθητή στα συγκεκριμένα ματς, με τον Σουηδό να έχει -αν μη τι άλλο- κομβικό ρόλο στον τρόπο παιχνιδιού του φετινού Άρη. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σούντγκρεν δεν έπαιξε λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα, έπειτα από χτύπημα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε προπόνηση της Εθνικής Σουηδίας, όταν ο ποδοσφαιριστής του Άρη είχε κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Σούντγκρεν δεν ήταν διαθέσιμος λόγω τραυματισμού ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αρνήθηκε να μεταβεί στην Κρήτη -με αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία από την ΠΑΕ- εξαιτίας της γέννησης της κόρης του. Το ζήτημα είναι πως ο Εμάνουελ Σάκιτς σε αυτά τα τρία παιχνίδια δεν μπόρεσε να αντικαταστήσει επάξια τον Σουηδό, του οποίου το κενό έγινε εμφανές και συνδυάστηκε με αγώνες στους οποίους ο Άρης δεν κέρδισε.

Ένα άλλο σημαντικό παιχνίδι -εκτός από τα τρία που αναφέρθηκαν παραπάνω- στο οποίο το σύνολο του Άκη Μάντζιου είχε “στραβό” αποτέλεσμα και δεν είχε αγωνιστεί -τότε- ο Σούντγκρεν, ήταν ο πρώτος αγώνας απέναντι στην Αστάνα. Ο Άρης είχε ηττηθεί με 2-0, για το πρώτο ματς του Europa Conference League, με τον Σουηδό να μην χρησιμοποιείται στον αγώνα εξαιτίας ίωσης που τον ταλαιπωρούσε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button