Μπάσκετ

Ο αθλητής του παιδικού τμήματος που τα είπε όλα σε ένα μήνυμα

Παίκτης του παιδικού τμήματος μπάσκετ του Άρη έγραψε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα με αφορμή την παρουσία του χθες στην γιορτή των Special Olympics, αποδεικνύοντας ότι στις υποδομές του Άρη καλλιεργούνται και χαρακτήρες, εκτός του ότι δημιουργούνται παίκτες.

Διαβάστε το ξεχωριστό μήνυμα του νεαρού αθλητή, της παιδικής ομάδος του ΑΡΗ, μετά την χθεσινή εκδήλωση:

Τα βλέπετε αυτά τα χαμόγελα; Δεν κερδίσαμε κάποιον αγώνα, ούτε πήραμε το πρωτάθλημα. Είδαμε κάτι σήμερα που δεν είχαμε δει ποτέ μας. Αφορά άντρες, παιδιά και γυναίκες με ειδικές ανάγκες, άνθρωποι σαν εμάς, άνθρωποι μαχητές. Όταν τους βλέπεις να παίζουν μπάσκετ με τέτοιο πάθος συγκινείσαι. Τέτοια χαρά σε πρόσωπα ανθρώπων δεν είχα δει ποτέ μου.

Σε μια φάση, στον αγώνα μεταξύ μας, ένας κύριος με σύνδρομο DOWN έπεσε και χτύπησε στο παρκέ. Μέσα στον πόνο του σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει στον κόσμο ότι είναι καλά. Μετά από λίγο σκόραρε κιόλας και πανηγύριζε για όλο το ματς. Μέσα στην χαρά του ευστόχησε σε άλλα 2 καλάθια. Η χαρά αυτού του ανθρώπου ήταν συγκινητική.

Οι άνθρωποι που πρέπει να θαυμάζει ο κόσμος δεν είναι ο Lebron James ή ο Steph Curry, αλλά αυτοί οι άνθρωποι. Μακάρι να ξαναγίνει ο ίδιος φιλανθρωπικός αγώνας και του χρόνου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button