Ποδόσφαιρο

Ο Ένινγκ σε γερμανικό κανάλι για τον Άρη και όχι μόνο

 O προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ φιλοξενήθηκε χθες στο διαδικτυακό κανάλι της Bild και μίλησε για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στην Ελλάδα, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Άρη ήταν καλεσμένος του γνωστού Γερμανού δημοσιογράφου, Μαρσέλ Ράιφ, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε τον αγώνα των «κίτρινων» με τον Ατρόμητο. Ο κ. Ράιφ αναφέρθηκε στο έργο του 54χρονου προπονητή στον Άρη σημειώνοντας ότι η Μπουντεσλίγκα δεν είναι ο μοναδικός χώρος απόδειξης ικανότητας για τον κάθε Γερμανό προπονητή.

Ο Μίκαελ Ένινγκ μίλησε για την κατάσταση που βιώνει στην Ελλάδα με την εξάπλωση του κορονοϊού. «Είμαι καλά. Έκανα το σχετικό τεστ και είμαι αρνητικός. Στην Ελλάδα τα καταφέρνουν αρκετά καρά καθώς πήραν έγκαιρα τα μέτρα τους», είπε και αναφέρθηκε στην καθημερινότητα των Ελλήνων. «Τους αρέσει να περνούν καλά. Να τρώνε, να πίνουν, τους χαρακτηρίζει αυτό το στιλ ζωής».

Ρωτήθηκε για το ελληνικό Πρωτάθλημα κι αφού σημείωσε ότι και ο ίδιος ανυπομονεί για την επανέναρξή του, σημείωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα, εξάλλου απέκλεισε την Άρσεναλ στο Europa League. Τώρα όλοι περιμένουν να δουν αν είναι εύκολο να αρχίσει και πάλι η σεζόν, όπως φυσικά συμβαίνει στην Μπουντεσλίγκα αλλά και σε όλη την Ευρώπη».

Ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε επίσης στην ιδιαίτερη σημερινή (25/3) μέρα για τον Άρη. «Σήμερα η ομάδα έχει τα γενέθλιά της καθώς συμπληρώνει 106 χρόνια από την ίδρυσή της», ενημέρωσε σχετικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button