Ποδόσφαιρο

Ο Άρης το “γύρισε”, “άρπαξε” το “διπλό” και “βλέπει” στο Κύπελλο… Ολυμπιακό

Οι “κίτρινοι” παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κέρδισαν τον Λεβαδειακό με 1-2

Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε και τελικά ο Άρης πήρε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι “κίτρινοι” επικράτησαν του Λεβαδειακού με 1-2, σε ένα ματς στο οποίο υπήρχαν δύο εκπληκτικές εκτελέσεις των Ιτούρμπε (52′) και Πάλμα (63′), που ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Πάρντιου. Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, εφόσον φυσικά προκριθεί και… τυπικά.

Καλύτερος ο Άρης μετά το πρώτο 10λεπτο, μεγάλη ευκαιρία με Γκρέι

Στα πρώτα λεπτά ο Λεβαδειακός είχε την κατοχή της μπάλας ενώ στο 10′ ο Άρης κέρδισε το πρώτο κόρνερ. Οι γηπεδούχοι απομάκρυναν ενώ οι “κίτρινοι” έφτασαν κοντά στο γκολ στο 12′. Εγινε ωραία προσπάθεια από τον Καμάτσο από τα αριστερά και γύρισε την μπάλα στον Γκρέι ο οποίος από το σημείο του πέναλτι δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο του Λεβαδειακού. Στο 15΄ ο Πάλμα πλάσαρε και ο Μάρκοβιτς μπλόκαρε.

Στο 22′ ο Ροντρίγκες έκανε ωραία σέντρα προς τον Γκρέι ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να πιάσει όπως θα ήθελε την κεφαλιά, για να “ανοίξει” το σκορ. Εν συνεχεία ο Ματέο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά ο Γκρέι έχασε την μπάλα μέσα στην περιοχή και αργότερα από τα αριστερά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πάλμα, ο Μπράμπετς πήρε την κεφαλιά αλλά κόντραρε.

Μπροστά (1-0) στο ημίχρονο ο Λεβαδειακός κόντρα στη ροή του αγώνα

Ο Άρης είχε “ανέβει” αισθητά και ήταν πολύ καλύτερος του Λεβαδειακού μετά το πρώτο 10λεπτο. Οι “κίτρινοι” κέρδισαν το έκτο κόρνερ τους σε μια φάση που ο Γκρέι έφευγε απέναντι από τον Μάρκοβιτς αλλά καθυστέρησε πολύ. Στο 39′ ο Λεβαδειακός σκόραρε… Επειτα από μια κάθετη μπαλιά, ο Τσιριγώτης βρέθηκε απέναντι από τον Σιαμπάνη και πλασάροντας διαμόρφωσε το 1-0. Ως το τέλος του α’ 45λεπτου, δεν άλλαξε κάτι.

Άμεσα αντέδρασε (1-1) ο Άρης με φοβερή εκτέλεση του Ιτούρμπε

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ιτούρμπε πήρε τη θέση του Ροντρίγκες. Στο 50′ ο Άρης κέρδισε έμμεσο φάουλ αφού μετά από γύρισμα παίκτη του Λεβαδειακού, ο Μάρκοβιτς έπιασε την μπάλα. Ο Άρης είχε την ευκαιρία να απειλήσει από τα δεξιά της περιοχής και σκόραρε ο Ιτούρμπε! Με δυνατό σουτ έκανε το 1-1, με φοβερή εκτέλεση, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 54′ ο Φαμπιάνο πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε στον Μάρκοβιτς ενώ στο 60′ δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για γκολ, σε ένα επικίνδυνο γύρισμα του Πάλμα.

Γκολ-“ζωγραφιά” από Πάλμα και… 1-2!

Στο 61′ ο Ματέο κέρδισε φάουλ και ο Άρης προηγήθηκε με 1-2! Σκόρερ ήταν ο Πάλμα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ. Είδε ανοιχτή την γωνία του Μάρκοβιτς, έστειλε εκεί την μπάλα και έτσι ο νεαρός πέτυχε ένα απίθανο γκολ. Λίγο αργότερα ο Φαμπιάνο έχασε σημαντική στιγμή με κεφαλιά, προκειμένου να γίνει το 1-3. Ο Μάρκοβιτς, μετέπειτα, μπλόκαρε την μπάλα σε σουτ του Καμάτσο ενώ στο 80′ του αγώνα τραυματίστηκε ο Πάλμα και αντικαταστάθηκε. Ενα φάουλ που κέρδισε ο Λεβαδειακός στις καθυστερήσεις δεν “ανησύχησε” τον Σιαμπάνη και το ματς τελείωσε με 1-2.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Κωνσταντινίδης (78’ Τζιμόπουλος), Τσάπρας, Βήχος, Μέχια, Σκβάρκα (64’ Λούα Λούα), Τσιριγώτης (64’ Μουτίνιο), Βρακάς (67’ Γιαννιώτας), Δούμτσιος (78’ Πέτρε), Νίκας,

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζιο (73’ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (73’ Μαζικού), Νταμπό, Ματέο Γκαρσία, Ροντρίγκες (46’ Ιτούρμπε), Πάλμα (82’ Μαρμαρίδης), Καμάτσο, Γκρέι (78’ Ντουκουρέ).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button