Απόψεις

Ο Άρης στα χαρακώματα! Μαζί με τον κόσμο του θα μείνει ζωντανός

Με τον πόλεμο που δέχεται ο Άρης να είναι δεδομένος και μη αμφισβητούμενος η λύση είναι μία, να γεμίσουμε το γήπεδο στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Οι ομάδες θέλουν στήριξη και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε δίπλα τους.

Ποδόσφαιρο:

Μετά από τέσσερα χρόνια αυτοεξορίας του Άρη, η πίκρα και η στεναχώρια είναι δεδομένη και κατανοητή για όλους μας. Αυτήν την στιγμή όμως η ομάδα βαδίζει σε σωστό μονοπάτι, ναι μπορεί ωραίο ποδόσφαιρο να μην παίζει αλλά αυτό που πρέπει να κάνει, μέχρι στιγμής το κάνει, δηλαδή είναι πρώτη και αήττητη με διαφορά πέντε βαθμών από τον πρώτο και 6 από τον δεύτερο. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ έχουν αποδείξει ότι σε κάθε αγώνα θα δίνουν την ψυχή τους ώστε να παίρνουν την νίκη και να κάνουν κάθε φορά ένα βήμα προς την άνοδο και την επιστροφή στην Super League.

Ο Άρης διαχρονικά δέχεται πόλεμο, κάποιοι δεν θέλουν να επιστρέψει και προσπαθούν με κάθε τρόπο να του βάλουν εμπόδια ώστε να μην καταφέρει να ανέβει, μάλιστα εις το όνομα της εξυγίανσης δείχνουν πόσο ψυχοπονιάρηδες είναι και αγοράζουν λαχνούς, κάνουν δωρεές σε άλλες ομάδες ώστε να τις βοηθήσουν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα του Άρη. Ο λόγος δεν είναι ότι δεν θέλουν τον Άρη, ο λόγος είναι ότι φοβούνται τον Άρη και τρέμουν στην ιδέα να επιστρέψει και για αυτό κάνουν ότι κάνουν.

Το Χαριλάου (Κλεάνθης Βικελίδης) από εδώ και πέρα πρέπει σε κάθε αγώνα να γεμίζει, η ομάδα χρειάζεται την στήριξη μας ώστε οι παίκτες και το τεχνικό τιμ να καταλάβουν ότι σε αυτήν την μάχη δεν είναι μόνοι, η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι καυτή ώστε οι αντίπαλοι να καταλαβαίνουν από την στιγμή που πατάνε το πόδι τους στο γρασίδι ότι αλώβητοι δεν πρόκειται να φύγουν και τέλος να στείλουμε το συνολικό μας μήνυμα:

Ο ΆΡΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ και όσο και να σας ζορίζει, ότι και να κάνετε δεν πρόκειται να τον εμποδίσετε, ο Άρης είναι ο κόσμος του και όποιος τα έβαλε μαζί του μόνο καλές αναμνήσεις δεν έχει.

Μπάσκετ:

Ο μπασκετικός Άρης βρίσκεται αυτήν την στιγμή ίσως στην χειρότερη κατάσταση που βρέθηκε ποτέ, τα χρέη είναι αρκετά, τα προβλήματα πολλά, ο Λάσκαρης συνεχίζει τα παιχνίδια και υπάρχει και μια ομάδα η οποία καλείται να βγάλει το «φίδι από την τρύπα» και να σώσει την χρονιά αγωνιστικά, έστω και αν οι περισσότεροι δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ είναι διατεθειμένοι να παλέψουν και να κάνουν ότι μπορούν για να σώσουν την παρτίδα τουλάχιστον αγωνιστικά. Ο Άρης έχει μείνει πάρα πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, είναι 12ος στην βαθμολογία και διανύει το χειρότερο ίσως αρνητικό σερί που έχει κάνει ποτέ, αυτό των 9 ηττών, κάτι δυσκολοχώνευτο για τον «Αυτοκράτορα».

Την Τετάρτη (18:00) η ομάδα υποδέχεται το Λαύριο, ένα παιχνίδι που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ένα απλό καθημερινό παιχνίδι με μια ομάδα της Α1. Την δεδομένη στιγμή όμως και με την βαθμολογική κατάσταση το παιχνίδι αυτό είναι ένα παιχνίδι «τελικός».H ομάδα χρειάζεται την στήριξη όλων για να τα καταφέρει και να πάρει την νίκη, Την Τετάρτη αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γεμίσουμε το γήπεδο, να κάνουμε το «Παλέ» να «βράζει», να δημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα που μόνο εμείς ξέρουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει την νίκη. Ούτως η άλλως θα υπάρξουν και κουπόνια στήριξης και τα έσοδα θα πάνε στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ.

Γεμίζουμε τα γήπεδα, στηρίζουμε τις ομάδες, ο Άρης είναι ο κόσμος του, είναι αυτός που τον έχει κρατήσει ζωντανό και καλείται να το κάνει και πάλι.

Υ.Γ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!!!!!! Ξεκινήστε να τρώτε τα ρούχα σας!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button