Ερασιτέχνης

“Ο Άρης σε δυο χρόνια θα βρίσκεται σε όλες τις τελικές φάσεις των πανελληνίων”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Μαλλιά κουβάρια” φιλοξενήθηκε ο έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης, κ.Πασχάλης Καραγιάννης.

Αναλυτικά όσα είπε στην Ελένη Γρηγοράκη:

Για το πανελλήνιο της Πάτρας που θα συμμετέχει το μίνι-παίδων του Άρη:

Είμαστε έτοιμοι εδώ και αρκετές μέρες, είναι η πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια που ο σύλλογος μπαίνει και πάλι σε μια τελική φάση και θέλουμε η παρουσία μας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη.

Είναι η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος των μίνι παίδων που θα συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ονόματα στην Ελλάδα.

Πλέον η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο και σιγά-σιγά φτάνουμε να είμαστε και πάλι στην ελίτ της υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα.

Το μίνι κορασίδων πήγε επίσης στην τελική φάση, και από όσο φαίνεται σε δυο χρόνια ο Άρης θα είναι πλήρεις και θα βρίσκεται σε όλες τις τελικές φάσεις των ηλικιακών πρωταθλημάτων, από το μίνι μέχρι τους έφηβους και τους νέους.

Για το εάν κρίνεται η χρονιά επιτυχημένη όσον αφορά τις υποδομές:

Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την φετινή χρονιά, θέλαμε να πάμε σε μια τελική φάση, λέγαμε περισσότερο για τα κορίτσια.

Αλλά και τα αγόρια έκαναν μια πάρα πολύ καλή προετοιμασία, όλοι είναι πάνω από αυτά τα παιδιά, και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, με συνεργασίες με άλλες ομάδες, με τουρνουά.

Και δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι οι γονείς των παιδιών είναι όχι απλά αρωγοί, αλλά οι καλύτερη διαφημιστές της προσπάθειας μας, και πιστεύω ότι και την καινούργια χρονιά θα είναι και πάλι δίπλα μας.

Για το ότι ο Άρης επιθυμεί να στηρίζεται στα δικά του παιδιά:

Και φέτος στο ανδρικό τμήμα θα μας βοηθήσουν τέσσερα δικά μας παιδιά, που ήταν στις ακαδημίες της ομάδας, και στηρίζουμε πολλά στα δικά μας παιδιά.

Και μπορεί να μην έχει ξεκινήσει επίσημα η μεταγραφική περίοδος, αλλά η αντρική ομάδα έχει συμφωνήσει ήδη με τους περισσότερους παίκτες που αγωνιζόταν πέρυσι.

Περιμένουμε σύντομα να συμφωνήσουμε και με άλλα παιδιά, και να συμφωνήσουμε με ένα μεγάλο όνομα στην Ελληνική υδατοσφαίριση για την θέση του φουνταριστού, για να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη χρονιά.

Η περσινή σεζόν μας δίδαξε πολλά, και θέλουμε ο φουνταριστός που θα έρθει να είναι μπαρουτοκαπνισμένος από Α1 και Εθνικές ομάδες.

 

 

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button