Ποδόσφαιρο

Ο Άρης προετοιμάστηκε (και) στα ταξίδια

Ο Άρης είχε πολλαπλά οφέλη από το φιλικό με την Σάλκε στην Αυστρία, με τους ανθρώπους των “κιτρινόμαυρων” να σκέφτονται πολύπλευρα ως προς την διεξαγωγή του.

Αρχικώς, εκτός από την μεγάλη δυναμική του αντιπάλου που προσέφερε πολύτιμες εμπειρίες στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, το δυνατό τεστ με αντίπαλο υψηλού επιπέδου συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες αλλά και το πρεστίζ, ο Άρης κέρδισε και σε εμπειρίες… ταξιδιού.

Οι πιθανότητες για τους αγώνες των προκριματικών του Europa League να είναι εκτός Ελλάδος και Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα υψηλές και έτσι ήταν αρκετά σημαντικό οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να συνηθίσουν στις συνθήκες των ταξιδιών στις ημέρες του Covid-19, με τα αυστηρά μέτρα των υγειονομικών πρωτοκόλλων, γεγονός που ήταν ένας από τους στόχους του φιλικού με την Σάλκε και επιτεύχθηκε με την μεταφορά τους στην Αυστρία.

Δεν αποκλείεται ο Άρης να “κλείσει” και άλλο φιλικό αντίστοιχου επιπέδου, κάτι που θα ξεκαθαριστεί τις επόμενες ημέρες…

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button