Μπάσκετ

Ο Άρης “πληρώνει” τον… Παναθηναϊκό

Ζημιωμένοι οι “κίτρινοι” με την τραγική εικόνα των “πρασίνων”

Από το κακό στο χειρότερο ο Παναθηναϊκός, που μετρά τρεις ήττες από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, σε διάστημα 12 ημερών. Κι αν το αποτέλεσμα απέναντι στους “ερυθρόλευκους” δεν αποτελεί έκπληξη, τότε σίγουρα είναι… ασυνήθιστο για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό να καταφέρνει να χάνει και από τους δύο “Δικέφαλους”.

Δυο ήττες των “πρασίνων”, που ήταν κακές για τον Άρη. Οι “κίτρινοι” “πληρώνουν” αυτά τα άσχημα αποτελέσματα του συνόλου του Σερέλη, αναφορικά με τις καλύτερες συνθήκες που θα μπορούσαν να διαμορφωθούν βαθμολογικά, στο φινάλε της Basket League. Ειδικά, το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, το Σάββατο, ήταν πολύ αρνητικό για την ομάδα του Καστρίτη, καθώς υπήρχε στο μυαλό πως η “Ένωση” θα μπορούσε να κάνει ακόμη και 0/4 ως την λήξη του πρωταθλήματος.

Αυτό, γιατί, είχε τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό εντός έδρας αλλά και τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Προμηθέα εκτός. Η ΑΕΚ, ήδη, έκανε την πρώτη νίκη σε αυτή την τετράδα αγώνων και τώρα είναι στο 12-7, με τον Άρη να βρίσκεται στο 10-10. Με δυο νίκες από τον Άρη και τρεις ήττες από την ΑΕΚ, οι δυο ομάδες θα ισοβαθμήσουν και η ομάδα του Καστρίτη θα έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία, αφού κέρδισε δύο φορές την “Ενωση”.

Αυτό, βέβαια, είναι το καλύτερο σενάριο. Από εκεί και πέρα, ούτε η ήττα του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ, ευνόησε. Ο “Δικέφαλος”, τώρα, είναι στο 11-8 και αναμένεται να χάσει από τον Ολυμπιακό, άρα θα πάει στο 11-9. Αν δεν κέρδιζε τον Παναθηναϊκό, θα ήταν στο 10-10, όπως δηλαδή και ο Άρης, που θα ήθελε μια νίκη παραπάνω από τον ΠΑΟΚ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, μιας και υπάρχει το μειονέκτημα της ισοβαθμίας. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει εντός έδρας με την ΑΕΚ και εκτός με τον Απόλλωνα, που δεν έχει τελειώσει ακόμη με το θέμα της παραμονής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button