Ποδόσφαιρο

Ο Άρης και τυπικά στα ημιτελικά, “έβγαλε” την… υποχρέωση με “Χ”

Απέναντι στην Νίκη Βόλου και με την παρουσία του κόσμου του στο γήπεδο, ο Άρης ήρθε ισόπαλος με 2-2

Ο Άρης είναι και… τυπικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πήρε την πρόκριση, μετά ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στην Νίκη Βόλου με σκορ 2-2. Επί της ουσίας η πρόκριση είχε “τελειώσει” από το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη και σήμερα οι “κίτρινοι”… έβγαλαν την “υποχρέωση” με ισοπαλία, σε ένα ματς που βρέθηκαν πίσω με 2-1 στις αρχές του β’ μέρους.

To 0-1 από τα 11 μέτρα και η συγκινητική αφιέρωση στον Κυριακίδη στο 1-1

Στο πρώτο τέταρτο του ματς δεν υπήρχε κάτι το αξιόλογο από τις δυο ομάδες. Μετά από σέντρα του Μάνου στο 27′, η μπάλα πήγε στο χέρι του Γαβριηλίδη και ο Άρης κέρδισε πέναλτι. Ο Σαβέριο ήταν ο εκτελεστής και διαμόρφωσε το 0-1 για τους “κίτρινους”. Στο 35′ η Νίκη ισοφάρισε με τον Κάσσο. Ολη η ομάδα αφιέρωσε το γκολ στον Κυριακίδη που προ ημερών έχασε την σύζυγό του. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και το σκορ ήταν στο 1-1.

Το λάθος του Μπράμπετς στο 1-1 και η “απάντηση” με Σαβέριο

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους, έγινε σοβαρό λάθος από τον Μπράμπετς, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να προηγηθούν με 2-1. Σκόρερ ήταν ο Ριμπέιρο. Στο ματς πέρασαν οι Νταρίντα, Βερστράτε και Μενέντες. Οι αλλαγές έγιναν στο 57′, με τους Ντουκουρέ, Τζούρασεκ και Παναγίδη να περνούν στον πάγκο. Στο 67′ ο Γκαραβέλης απέκρουσε σουτ του Μενέντες και στην εξέλιξη της φάσης ο Σαβέριο με άπιαστο κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 2-2 για τον Άρη. Στο 73′ ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια μετά από κεφαλιά από τους γηπεδούχους ενώ στο 75′ ο Λάζαρος πέρασε στο ματς αντί του Γκαρθία. Το ματς τελείωσε με 2-2.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Τοπαλίδης (57’ Τζιώρας), Γιαννίτσης, Ανδρέου (46’ Στίκας), Ναά, Λίταινας (73’ Αθανασίου), Γαβριηλίδης (57’ Κυριακίδης), Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο (83’ Μπάλλας)

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Φατόρε, Βέλεθ (46’ Μοντόγια), Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (57’ Βερστράτε), Τζούρασεκ (57’ Νταρίντα), Γκαρθία (75’ Χριστοδουλόπουλος), Παναγίδης (57’ Μενέντες), Σαβέριο, Σαμόρα

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button