Ποδόσφαιρο

Ο Άρης δεν είναι μόνο το φαίνεσθαι…

Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε και δεν είναι λίγες οι στιγμές που έχει επιβεβαιωθεί.

Ο φετινός Άρης μας έχει εξεπλήξει με την εικόνα που βγάζει εκτός και εντός γηπέδου, όχι τόσο με την αγωνιστική του απόδοση αλλά με τα μηνύματα που περνάνε όλοι οι παίκτες του. Μια ολοκαίνουργια ομάδα με ολοκαίνουργιους παίκτες και μπορεί να μην έχει δέσει σε αγωνιστικό κομμάτι αλλά πάντα, από την αρχή της σεζόν στηρίζει ο ένας τον άλλον.

Μια δυνατή και δύσκολη στιγμή στη αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό αποτέλεσε η κόκκινη κάρτα και αποβολή του Κουέστα από τον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο Αναγωνστόπουλος ως αναπληρωματικός να παίρνει την ευκαιρία που περίμενε τόσο καιρό. Ο φωτογραφικός φακός “έπιασε” τους δύο τερματοφύλακες κατά την έξοδο του Κουέστα να αγκαλιάζονται. Μια αγκαλιά στήριξης από την πλευρά του Αναγνωστόπουλου για την τροπή που πήρε ο αγώνας και ενθάρυνσης από την πλευρά του Κουέστα καθώς το πέναλτι που θα αντιμετώπιζε ο Αναγνωστόπουλος ήταν αρκετά κρίσιμο.

Στιγμές που έχει ανάγκη ο Άρης και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν, όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους με την δουλειά που πρέπει.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button