Ποδόσφαιρο

“Ο Άρης ήταν επικίνδυνος με σουτ από μέση απόσταση”

Οι δηλώσεις Αλμέιδα

Ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε: “Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους είχαμε κάποιες ευκαιρίες, όπως και ο αντίπαλος. Μπορεί να είχαμε τον έλεγχο αλλά ο Άρης ήταν επικίνδυνος με σουτ από μέση απόσταση, ένα ακόμα σουτ μέσα από την περιοχή και φυσικά το γκολ. Εμείς δεν τελειώσαμε τις φάσεις μας… Στο δεύτερο μέρος συνεχίσαμε στην ίδια γραμμή και τελειώσαμε πετυχημένα δύο φάσεις που μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Σε αυτή την περίοδο όλα τα ματς είναι δύσκολα”

Για τις πολλές τελικές: “Πάντα είναι σημαντικό να δημιουργείς και να βάζεις ένα γκολ περισσότερο από τον αντίπαλο. Θα ήταν καλό να σκοράρουμε περισσότερο, για τη δική μας ηρεμία… Και οι δύο τερματοφύλακες όμως είχαν πολύ καλές επεμβάσεις”.

Για το ότι η ΑΕΚ είναι πρώτη: “Οσα παιχνίδια μένουν, είναι τελικοί. Πέρυσι παίζαμε ως το τελευταίο παιχνίδι. Είναι ματς που θα επηρεάσουν την ιστορία αλλά δε σημαίνει ότι με μία νίκη παίρνεις τον τίτλο. Θα δούμε στο τέλος”.

Για τον Άμραμπατ: “Βλέπω τον καλύτερο Άμραμπατ από τη μέρα που ήρθα, ειδικά τον τελευταίο 1,5 μήνα μέσα και έξω από το γήπεδο. Ηταν δίκαιο να σκοράρει σήμερα συμπληρώνοντας 100 παιχνίδια. Στα δύσκολα είναι εκεί. Δίνει μάχη στα 37 του χρόνια. Ολο αυτό το έχει κερδίσει μόνος του. Δεν χαρίζω θέση σε κανέναν και το υπερασπίζεται με την ψυχή του”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button