Ποδόσφαιρο

Ο Άρης έκανε κίνηση, περιμένει να αποφασίσει ο Σόουζα

Η χθεσινή συνάντηση του Ούγκο Σόουζα, με τον Θοδωρή Καρυπίδη, κατέδειξε για μία ακόμα φορά την διάθεση των ανθρώπων του Άρη να διατηρήσουν τον Πορτογάλο στο ρόστερ τους.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, με το μπόνους ανόδου των 20.000 ευρώ, που αποφάσισε να του δώσει και με το οποίο οι αποδοχές του για την ερχόμενη σεζόν, αγγίζουν τις 100.000, δείχνουν ότι επέλεξε τον 24χρονο ποδοσφαιριστή για να κάνει μία οικονομική υπέρβαση για φέτος. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς, πως ανάλογο συμβόλαιο δεν υπάρχει φέτος στην ομάδα.

Πλέον, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Πορτογάλος. Είτε θα μείνει πλήρως αφοσιωμένος στην ομάδα σεβόμενος την επιθυμία του Άρη να τον κρατήσει, είτε θα φέρει πρόταση που θα ικανοποιεί τους «κιτρινόμαυρους» για να αποχωρήσει.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη, καθώς αναμένεται να υπάρξει νωρίτερα επικοινωνία του Θοδωρή Καρυπίδη με τον Ιλια Ίβιτς, εκπρόσωπο του παίκτη.

Ως γνωστόν, ο Σέρβος μάνατζερ, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγοράσει από τον Άρη τον Πορτογάλο για να διαπραγματευτεί ο ίδιος τα δικαιώματά του, αναγνωρίζοντας την επιθυμία του να μην αγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button