Ποδόσφαιρο

“Ο Άρης άξιζε πολλούς τίτλους, με βάση την δυναμική του κόσμου του”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν τεχνικός διευθυντής του Πανσερραϊκού Θωμάς Κυπαρίσης

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το δικό του δυναμικό στιλ, αλλά και το ποιο είναι ποιο δύσκολο, να παίζει μπάλα ή να είναι τεχνικός διευθυντής είπε:

“Ο καθένας έχει το στυλ του, δεν ήμουν κανένας μάγος, το ποδόσφαιρο το αγαπούσα και το αγαπώ, τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο να παίζεις ποδόσφαιρο, αλλά σε κάθε περίπτωση, ότι κάνεις να δίνεις το 100%”.

Για το 4-0 επί του ΠΑΟΚ, όπου πέτυχε το πρώτο γκολ κι έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων είπε:

“Ποιος να το ξεχάσει… Ναι, είναι αλήθεια ότι φώναζε το γήπεδο ‘ έκανες το γήπεδο κτλ, Κυπαρίσση, Κυπαρίσση κτλ’ (σ.σ. γέλια), ήταν ένα αξέχαστο παιχνίδι κι ένα αξέχαστο γκολ. Το θυμάμαι σαν χθες. Τριακοστό λεπτό, μπαλιά ο Κένεντι, έκοψα την μπάλα και την έστειλα στην απέναντι γωνία στον Τοχούρογλου”.

Για τον Άρη:

“Είναι μια μεγάλη ομάδα με πάρα πολύ κόσμο, αλλά θεωρώ ότι η δυναμική και ο κόσμος του δεν αντικατοπτρίζεται από τους τίτλους που έχει.

Θεωρώ ότι η ομάδα στο θέμα των τίτλων είναι αδικημένη.

Είναι μια ομάδα με πάρα πολλούς και πιστούς φιλάθλους που δεν έχει πάρει τις χαρές που επιθυμούσε.

Λείπουν αστεράκια τίτλων από τον Άρη που θα έπρεπε να τα έχει, εξαιτίας των διοικητικών λαθών των προηγούμενων χρόνων.”

Για το πως ο Άρης έφτασε εδώ παρ’ όλη την στήριξη του κόσμου:

“Ο κόσμος μπορεί να στηρίξει, να βοηθήσει με την φωνή του αλλά και στα έσοδα, ο κόσμος όμως δεν παίζει μπάλα το πρόβλημα του Άρη ήταν 100% διοικητικό όλα αυτά τα χρόνια”.

Για την επιστροφή του Άρη στην μεγάλη κατηγορία:

“Η Super League έχει ανάγκη ομάδες σαν τον Άρη, πλέον έχουμε άδεια γήπεδα καθώς παίζουν κάτι γειτονιές στην Α’ Εθνική.

Το ξέρουμε αυτό και το βλέπουμε, αλλά δεν φταίνε φυσικά μόνο οι άλλοι. Κάθε ομάδα, κάθε ένας θα πρέπει να κοιτάει τον εαυτό του και να προσπαθεί να γίνεται καλύτερος και να ξεπερνάει τα προβλήματα”.

Για τον φετινό Άρη:

“Έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ όπως και πέρυσι. Στα χαρτιά και φέτος ο Άρης είναι ένα από τα πρώτα φαβορί για να ανέβει αλλά μιλάμε για μια δύσκολη κατηγορία”.

Για τον Πανσεραικό:

“Ο Πανσεραικός είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο, προσπαθεί να ορθοποδήσει, αλλά μέχρι εκεί. Με τους καινούργιους ιδιοκτήτες θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να μπουν όλα σε μια σειρά”.

Για τον Παύλο Μυροφορίδη:

“Ο Παύλος Μυροφορίδης έχει πάρει πρωταθλήματα, γνωρίζει τον χώρο και έχει την ευκαιρία να πετύχει τον στόχο του και με τον Άρη. Τον ξέρω από τον χώρο του ποδοσφαίρου και μέχρι τώρα έχει επιδείξει επιτυχίες”.

Για το εάν θα επιστρέψει ποτέ στον Άρη:

“Αυτό δεν το ξέρω, πολύ υπήρχε κάποια πρόθεση, έγινε κάποια κίνηση για να επιστρέψω, αλλά δεν προχώρησε. Δεν θέλω, ούτε μπορώ να πω παραπάνω”.

Τέλος για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν την φετινή χρονιά ανέφερε:

“Είναι ο Άρης, είναι ο Ο.Φ.Η., είναι τα Τρίκαλα και η Καλαμαριά που δείχνουν να έχουν έναν καλό κορμό, αλλά θα είναι μια κατηγορία δυο ταχυτήτων”.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button