ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ούτε το Λιχτενστάιν κέρδισε η Εθνική – Ντροπιαστική ισοπαλία (1-1) στο «κρύο» ΟΑΚΑ

Απογοητεύσεως συνέχεια για την Ελληνική ομάδα που δεν κατάφερε να κερδίσει (ούτε) το Λιχτενστάιν στην έδρα του, καθώς έφερε ισοπαλία με 1-1.

Η «γαλανόλευκη» είχε διάθεση να πάρει τη νίκη αλλά οι ευκαιρίες που έκανε δεν μπόρεσαν να γίνουν γκολ ώστε να «κλειδώσει» τους τρεις πόντους κόντρα σε μια αδύναμη αντίπαλο.

Η ομάδα του Φαν’τ Σιπ δεν προσέφερε ιδιαίτερο θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στο Ολυμπιακό Στάδιο και σε συνδυασμό με το αρνητικό αποτέλεσμα αποδοκιμάστηκαν με το σφύριγμα της λήξης.

Ένα γκολ του Μασούρα στο 33′ δεν ήταν ικανό να φέρει το νικηφόρο αποτέλεσμα, μιας που το Λιχτενστάιν σκόραρε το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση (!) στο 85′ κάνοντας το 1-1. Ο Σαλάνοβιτς βγήκε στην αντεπίθεση, αφήνοντας πίσω του Σωκράτη και Μανωλά και πλάσαρε στην εστία του Μπάρκα.

Να σημειωθεί πως το Λιχτενστάιν είχε να σκοράρει από τον Νοέμβριο του 2018 κόντρα στην Αρμενία (2-2) για το Nations League. Η τελευταία νίκη αυτής της ομάδας ήταν τον Σεπτέμβριο κόντρα στο Γιβραλτάρ με 2-0.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button