ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ούτε στην Ουγκάντα! Πρόκληση στους Θεσσαλονικείς από τον δήμο

Πλέον έχει ξεπεραστεί κάθε όριο! Στον δήμο που εκπροσωπεί όλη (;) την Θεσσαλονίκη προκαλούν για άλλη μια φορά το κοινό αίσθημα και τους πολίτες της πόλης

Για όσους δεν το έχουν πληροφορηθεί, εδώ και κάποιες ώρες στον δήμο Θεσσαλονίκης μαζί με όλες τις υπόλοιπες σημαίες βρίσκεται και αυτή της ομάδας που -όχι άδικα- έχει “κατακτήσει” το προσωνύμιο του πρωταθλητή των Πρεσπών.

Είχαμε την αίσθηση ότι είχαμε τελειώσει με τα αυτονόητα. Πως ήταν ξεκάθαρο ότι όσο και αν προσπαθήσατε αποτύχατε. Ότι ο κόσμος του Άρη σας απέδειξε (ξανά και ξανά) η προπαγάνδα σας δεν θα περάσει, ότι η Θεσσαλονίκη δεν θα γίνει ποτέ “εργαλείο” στον βωμό της εξυπηρέτησης του Ρωσικού νομίσματος…

Για άλλη μια φορά όμως καταφέρατε να ξεπεράσετε κάθε όριο. Να αγνοήσετε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες αυτής της πόλης οι οποίοι δεν έχουν παίξει το παιχνίδι σας.

Όχι μόνο τους Αρειανούς, αλλά ακόμη και όσους υποστηρίζουν άλλες ομάδες. Και ακόμη και όσους δεν υποστηρίζουν κάποιον σύλλογο αλλά… βλέπουν μπροστά τους, καταλαβαίνουν τι γίνετε και θεωρούν αδιανόητο να επιβραβεύεται ένα -πρωτάθλημα ανάθεσης- με τέτοιον τρόπο.

Δεν πιστεύουμε ότι θα πετύχετε κανέναν από τους στόχους σας. Θα αποτύχετε όπως κάνατε με μεγάλη… επιτυχία ακόμη και όταν ο Άρης ήταν στην αυτοεξορία του.. Είμαστε όμως αηδιασμένοι από το πως για άλλη μια φορά κάνετε τα χατίρια των “λίγων” ή ακόμη και του “ενός”.

Είμαστε αηδιασμένοι επειδή για άλλη μια φορά αφήνεται στην άκρη τον απλό πολίτη που απαρτίζει τον δήμο και κάνετε τα “γλυκά μάτια” σε αυτόν που σήμερα έχει δύναμη, μήπως μείνει στο τέλος κανένα κόκκαλο να σας δώσει.

Μια απάντηση επίσης πρέπει να δοθεί στο από ποιον ή από ποιους πάρθηκε αυτήν την απόφαση. Πάρθηκε αυθαίρετα από τον δήμαρχο; Έγινε δημοτικό συμβούλιο; Και αν ναι τι ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δήμαρχοι που ζητούν την ψήφο του Αρειανού;

Ότι όμως και να ψήφισαν το ζήτημα είναι τι έχει γίνει αυτές τις ώρες που ο δήμος όλων (;-ξαναρωτάμε-) των πολιτών της Θεσσαλονίκης έχει προχωρήσει στην κίνηση αυτή.

Ποιες κινήσεις έγιναν από αυτούς που στις επερχόμενες εκλογές θα εμφανιστούν ως “σωτήρες” και “Μεσσίες”, ως αυτοί που θα υπερασπιστούν τον Άρη με κάθε δύναμη που έχουν, ως αυτοί που θα εξαλείψουν κάθε αδικία.

Υπάρχουν; Δρουν; Μήπως ζουν σε άλλη πόλη; Έχουν τα κότσια να στεναχωρήσουν τον “έναν” κάνοντας αυτό που πρέπει ώστε να συμβεί το αυτονόητο;

Αφήστε τα γλειψίματα στις λαϊκές με τους πολίτες και παλέψτε για το ΔΙΚΙΟ… στην υποτέλεια δεν είναι όλοι εθισμένοι όπως εσείς.

Εκτός αν περιμένουν τους άλλους να κάνουν τους ήρωες, αυτούς που δρουν με πράξεις. Εκτός αν οι ίδιοι είναι ήρωες μόνο στα (προεκλογικά) λόγια. Εκτός αν τους αρέσει η ιδέα του να αγνοήσουν ότι συμβαίνει και να ελπίζουν ότι το ίδιο θα κάνει και ο Αρειανός.

Συγνώμη για την… ενημέρωση κύριοι, αλλά ο Αρειανός βλέπει, καταλαβαίνει, θυμάται και γνωρίζει. Αντιλαμβάνεται ποιος χρησιμοποιεί τον Άρη για να πάρει μια καρέκλα, ποιος κρύβεται στα δύσκολα, και σαφώς καταλαβαίνει όταν κάποιος κάνει πραγματικά καλό στην ομάδα. Εσείς καθημερινά διαλέγεται σε ποια κατηγορία μπαίνετε…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button