Ποδόσφαιρο

Οφρυδόπουλος: «Στο παιχνίδι με τον Άρη είχαμε την κατοχή αλλά δεν είμασταν σοβαροί »

Ο προπονητής της ΑΕΚ Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων για τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική αλλά και για τη έξοδο της ομάδας του στην Ευρώπη.

Όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το ΑΕΚ-Άρης:

«Είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτό δεν αρκεί γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα πρέπει να είσαι και σοβαρός και υπεύθυνος. Το βασικό πρόβλημα της ομάδας, όσο είμαι εγώ εδώ είναι θέμα νοοτροπίας. Δεν είναι της παρούσης να βρούμε λύσεις. Προέχει η νίκη για το σύλλογο. Νοοτροπία μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι, όχι για το διοικητικό.»

Για το αν υπάρχει πίεση για την έξοδο στην Ευρώπη:

«Δεν έχει αλλάξει κάτι. Εμείς θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, υπάρχουν κι αγώνες που παίζουν μεταξύ τους οι αντίπαλοί μας, οπότε μετά τη Μ. Δευτέρα νομίζω θα έχουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα και κάθε εβδομάδα θα πηγαίνει έτσι. Απλά έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε πολλά περισσότερα από αυτά που έχουμε κάνει έως τώρα. Μέσα στο γήπεδο, ακόμα και στους αγώνες που χάσαμε, δεν ήταν καλύτερος ο αντίπαλος από εμάς. Αυτή την αίσθηση έχω. Εμείς χάνουμε στιγμές του παιχνιδιού και κάνουμε λάθη. Νομίζω όμως ότι η ΑΕΚ παρουσιάστηκε καλύτερη στους περισσότερους αγώνες κι ας έχασε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button