Ποδόσφαιρο

Οριστικό! Νίκη Βόλου και Νέστος Χρυσούπολης στην Football League

Και επισήμως πλέον οι ομάδες που θα καλύψουν τις θέσεις των Ηρακλή και Κρόνου Αργυράδων, είναι οι Νίκη Βόλου και Νέστος Χρυσούπολης.

Τις τελευταίες μέρες υπήρχε έντονη συζήτηση για πιθανή άνοδο της Καλαμάτας στην Football League καθώς Ηρακλής και Κρόνος Αργυράδων δεν είχαν δηλώσει την συμμετοχή τους. Αυτό δεν ισχύει και είναι πλέον οριστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ ως απάντηση στο έγγραφο που της έστειλε η διοργανώτρια αρχή (Football League), είπε πως οι Νίκη Βόλου και Νέστος Χρυσούπολης είναι οι ομάδες που θα λάβουν το εισιτήριο της ανόδου στην 3η κατηγορία.

Αυτό εξηγείται, βάσει της ειδικής βαθμολογίας που υπάρχει, σύμφωνα με το άρθρο  20 παρ.16 του ΚΑΠ, όσο και με τα κριτήρια ισοβαθμίας της UEFA  για τα διεξαγόμενα με ομίλους πρωταθλήματα. Βάσει αυτού, από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο αφαιρούνται οι βαθμοί που πήραν με τις δύο τελευταίες των ομίλων τους.

Επομένως στην τελική βαθμολογία που προκύπτει, η Νίκη Βόλου έχει 57 βαθμούς, έπεται ο Νέστος Χρυσούπολης με 53 β. και ακολουθούν η Καλαμάτα με 51 β. και ο Αιολογικός με 40 β.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button