Ποδόσφαιρο

Οπαδοί επιτέθηκαν σε άνδρα και του έβγαλαν τη μπλούζα – «Από τύχη δεν έγινα Άλκης Καμπανός»

Ένα σοκαριστικό περιστατικό οπαδικής βίας έλαβε χώρα στην Πάτρα.

Αποδέκτης μιας πρωτοφανούς επίθεσης από οπαδούς ομάδας έγινε ένας Πατρινός πολίτης στην περιοχή της Τριών Ναυάρχων. 

Όπως καταγγέλει στο thebest.gr: “Στις 14/05/2023 πήγα στις 20:00μμ να δω ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ σε καφετέρια στην Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα.

Ήμουν με τον δεκάχρονο γιο μου και 2 φίλους. Στις 9:30μμ που ο μικρός πεινούσε σηκώθηκα να πάω σε κοντινό μαγαζί να του φέρω κάτι. Πέντε μέτρα έκανα και ξαφνικά πέντε άτομα μου κάνουν επίθεση με λεκτική και σωματική βία. Προσπαθούν να μου αφαιρέσουν την μπλούζα.

Τη στιγμή που αντιστεκόμουν τους λέω: Παιδιά επειδή τυχαίνει να έχω μεγάλο ανεύρυσμα στην καρδιά λέω να ηρεμήσετε λίγο. Συνεχίζουν δυστυχώς. Σπρώχνουν, τραβάνε και φωνάζουν. Προσπαθώ να μην χάσω το τσαντάκι μου τουλάχιστον. Τους λέω: έχω 2 ανήλικα μην γίνει κάτι με την καρδιά και μπλέξετε και εσείς μετά. Πάλι το αγνοούν. Τελευταία τους λέω: Καλά κάνετε και είστε Παναθηναϊκοί (είχαν διακριτικά) μαγκιά σας, δεν είπε κανείς κάτι.

Μειώνω αντίσταση φοβούμενος το ανεύρυσμα και παίρνουν την μπλούζα (με διακριτικά ΑΕΚ) και τρέχουν προς την οδό Σαχτούρη (σύνδεσμος ΠΑΟ). Επιστρέφω γυμνός ανάμεσα στον ΠΟΛΥ κόσμο των μαγαζιών, που δεν βοήθησε, και μπροστά στα μάτια του φοβισμένου γιου μου. Από τύχη δεν έγινα Άλκης Καμπανός αλλά ΔΕΝ πάει άλλο με τους γνωστούς-άγνωστους των συνδέσμων“.

Πηγή: News247.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button