Διεθνή

Ολυμπιακοί αγώνες: Αποσύρθηκε ο Εγγλεζάκης

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο Κώστας Εγγλεζάκης δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δεν θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες.


Ο Κώστας Εγγλεζάκης προσπάθησε πολύ, έκανε αγώνα με τα όριά του και το χρόνο, ταξίδεψε ως το Τόκιο αλλά δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της ιαπωνικής πρωτεύουσας.

Το μεσημέρι της Τρίτης (27/7) ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής επρόκειτο να κολυμπήσει στα προκριματικά των 800 μέτρων ελεύθερο όμως δεν θα πέσει στην πισίνα, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτηση στο Instagram.

Ως λόγο για την απόφασή του επικαλείται την κατάστασή του, που δεν του επιτρέπει να κολυμπήσει στο κορυφαίο επίπεδο συναγωνισμού. Είχε υποβληθεί σε χειρουργείο ο Έλληνας αθλητής και ήλπιζε ως την τελευταία στιγμή πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Το μήνυμα του Εγγλεζάκη:

“Δυο χρόνια θυσίες, δυο χρόνια πλήρους αφοσίωσης στον στόχο και διαρκούς εξέλιξης, σωματικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Οι τελευταίοι δυο μήνες εξελίχθηκαν ως οι πιο αβέβαιοι της ζωής μου. Ένας σοβαρός τραυματισμός, ένα χειρουργείο και εν τέλει, ελπίδα, πως όλα θα επιστρέψουν στην κανονική ροή τους και θα προλάβω να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αυτό, δυστυχώς, δεν θα γίνει. Παρόλ΄ αυτά, βρίσκομαι στο Ολυμπιακό χωριό και ζώ την εμπειρία στο έπακρο, παρακολουθώ τους αγώνες από τις κερκίδες και πανηγυρίζω για τους φίλους και συναθλητές μου. Ζώ το όνειρο λίγο διαφορετικά.Θα έρθουν κακές μέρες, μέρες που θα αφήνεις την ζωή να περνά, επιβάλλεται να παλέψεις. Χαμογελάμε στις αντιξοότητες, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα. Τις καλύτερες ημέρες θα τις φέρουμε εμείς. Θα συνεχίσω να παλεύω μέσα από το άθλημα που αγάπησα, για τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που με στήριξαν”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button