Ποδόσφαιρο

Ολοκληρώνεται του Γκαρσία – Σκέψεις για απόκτηση του Μαρίνου

Άμεσες αναμένονται οι εξελίξεις σχετικά με την μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία στον Άρη ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και οι συζητήσεις για την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ Γιώργου Μαρίνου.

Οι «κιτρινόμαυροι» με όλες αυτές τις εξελίξεις να.. τρέχουν βρίσκονται σε μια διαδικασία αλλαγής και ενίσχυσης του ρόστερ καθώς από την μια περιμένουν… τι μέλλει γεννέσθαι με την περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη και από την άλλη προσπαθούν να αποκτήσουν παίκτες προκειμένου να καλύψουν το «κενό» που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα.

Σχετικά με την υπόθεση του Αργεντίνου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις ακόμη και σήμερα, καθώς ο ποδοσφαιριστής θα έχει νέα επαφή με τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα, για να λυθεί το θέμα των οφειλών προς το πρόσωπό του, οφειλές που ξεπερνούν το 50% των αποδοχών του!

Αν αυτό τελικά συμβεί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έως το βράδυ της Τετάρτης ή την Πέμπτη ο Αρης θα έχει ολοκληρώσει τη σπουδαία αυτή μεταγραφή.

Εκτός αυτού όμως, οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν και την απόκτηση ενός ακόμη νεαρού εξτρέμ και το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι αυτό του 20χρονου, Γιώργου Μαρίνου. Πρόκειται για έναν επίσης αριστεροπόδαρο εξτρέμ, που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και στη θέση «10» και αποτελεί ένα από τα σημαντικά ταλέντα της χώρας.

Ο Μαρίνος έως τα 18 του ήταν ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, αλλά τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή ο Ολυμπιακός. Μετά από δύο χρόνια στην ομάδα Κ20 των ερυθρολεύκων και προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, όπου είχε σχεδόν 20 γκολ και άλλες τόσες ασίστ, ο Μαρίνος αναμένεται να παραχωρηθεί, είτε ως δανεικός είτε με συνιδιοκτησία είτε ως ελεύθερος με δικαίωμα επαναγοράς στους Θεσσαλονικείς.

Επιπλέον, ακούγεται πως η μετακίνηση του νεαρού εξτρεμ, είναι πιθανό να ολοκληρωθεί έως το τέλος της εβδομάδας, καθώς ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δεν συμμετέχει πλέον τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού και περιμένει την ολοκλήρωση της μετακίνησής του.

Πάντως για τον νεαρό εξτρέμ λέγεται ότι έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ατρόμητος, με τους ίδιους όρους που ενδιαφέρεται ο Αρης για την απόκτησή του, ενώ επίσημο ενδιαφέρον εξέφρασε και ο Λεβαδειακός. Με τον Ολυμπιακό να παίρνει την τελική απόφαση για το πού θα στείλει τον Μαρίνο, ώστε να εξελιχθεί όσο καλύτερα γίνεται.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button