ΓενικάΜουσική

Οι Scorpions επιστρέφουν με καινούργια τραγούδια

Δύο νέα τραγούδια ηχογράφησαν οι Scorpions που θα συμπεριληφθούν στη συλλογή με τις πιο γνωστές μπαλάντες της πολύχρονης διαδρομής τους.

Όπως δήλωσε ο Klaus Meine σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM Town Hall:

«Θα κυκλοφορήσει σύντομα ένας best-of δίσκος μόνο με μπαλάντες από την Sony Music, εντός του φθινοπώρου. Ήθελαν να βγάλουμε ένα-δυο bonus track και έτσι μπήκαμε στο στούντιο και όλοι μας είχαμε τρομερές ιδέες. Πριν έρθουμε εδώ, μόλις ολοκληρώσαμε τις ηχογραφήσεις και ακούσαμε το πρώτο υλικό και όλα ακούγονται μια χαρά! Θα είναι ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ».

Οι ροκ μπαλάντες αποτελούν ένα από τα χαρακτηριστικά δυνατά όπλα της φαρέτρας των Scorpions, γεγονός που ο Meine υπογράμμισε στη συνέντευξή του: «Στην Αμερική είμαστε περισσότερο γνωστοί για τα πιο σκληρά κομμάτια μας όπως το “Rock You Like A Hurricane”. Σε άλλα όμως μέρη του κόσμου, οι Scorpions είμαστε πολύ γνωστοί για τις μπαλάντες μας, όπως το “Still Loving You” στη Γαλλία. Και στην Ασία, λατρεύουν τις μπαλάντες μας και στη Ρωσία το “Wind Of Change” είναι πολύ δυνατό. Έτσι καταλήξαμε σε αυτό το κόνσεπτ».

Έτσι, 2 χρόνια μετά το άλμπουμ Return τo Forever του 2015 οι αειθαλείς Scorpions ξαναχτυπούν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button