ΓενικάΜουσική

Οι Miracle Workers στο νέο Mixtape του Yellow στο SoundCloud

Χωρίς φραγμούς ροκ ήχος, ενισχυμένος με έναν πανκ ενθουσιασμό και μια ιδιαίτερα δυνατή ενορχήστρωση.

Κληρονόμοι της τοπικής παράδοσης του Portland, οι Miracle Workers συνδυάζουν έναν ήχο MC5 και Stooges στα τέλη της δεκαετίας του ’60 με ένα παλαιότερο στυλ Garage Rock.

Η μουσική τους άγρια, γεμάτη δυναμίτη, μία βίαιη παραλλαγή που αντικατοπτρίζει το πνεύμα της τότε εποχής αλλά και τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Miracle Workers

Οι Miracle Workers δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 1982 από τους Gerry Mohr (φωνητικά) και Joel Barnett (μπάσο). Ο αρχικός κιθαρίστας και ντράμερ, που ήταν φίλοι του Gerry, αλλά δεν τους ενδιέφερε το Garage Rock, εγκατέλειψε το συγκρότημα νωρίς. Ο Ματ Ρότζερς, φίλος του Τζόελ, έγινε κιθαρίστας. Ο Ron Sheridan έγινε ο ντράμερ, αν και αργότερα θα έφευγε για να ακολουθήσει μια επαγγελματική καριέρα. Το συγκρότημα σταθεροποιήθηκε το 1984, με την προσθήκη των Dan Deminkow (κιθάρα) και Gene Trautmann (τύμπανα).

Έκαναν το ντεμπούτο τους με μια σειρά από θανατηφόρα EP και σινγκλ το 1983, τα οποία θα συγκεντρωθούν το 1990 στο Moxie’s Revenge (Get Hip).

Miracle Workers

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, ο εναλλακτικός σκιτσογράφος Joe Sacco ακολούθησε το συγκρότημα στην περιοδεία τους στην Ευρώπη, ως πωλητής μπλουζών και ως δημοσιογράφος των κόμικς. Αυτά τα κόμικς έχουν συλλεχθεί στη συλλογή But I Like It , που δημοσιεύτηκε από την Fantagraphics το 2006.

Την άνοιξη του 1986, αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες. Μετά από εσωτερικές διαφωνίες και προβλήματα το συγκρότημα τελικά διαλύθηκε μετά την κυκλοφορία του Roll Out the Red Carpet το 1991.

Miracle Workers

Στο σημερινό Mixtape του Yellow ακούμε τους Miracle Workers σε υπερκινητικές Garage-Rock ενορχηστρώσεις… τα τραγούδια που επιλέξαμε είναι σε τυχαία σειρά!

Για ατελείωτη μουσική εμπειρία, ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς περιορισμούς, κάντε Follow στο μουσικό κανάλι του Yellow Radio στο SoundCloud https://soundcloud.com/user-152801005

Miracle Workers

Πριν από λίγο καιρό ήρθε το “TivoliRadio” το ΝΕΟ ιντερνετικό (αρχικά) ραδιόφωνο της οικογένειας του Yellow Radio FM 101.7, ένα καθαρά μουσικό ραδιόφωνο, για όλους τους φίλους της καλής ξένης μουσικής!

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!! https://tivoliradio.gr/

1.00:00 No Fun, 2.04:17 Waiting, 3.07:25 You Knock Me Out, 4.10:54 Rock n Roll Revolution In The Streets Pt.-2, 5.14:47 Times, 6.20:11 Earlier Today, 7.25:47 Burn Baby Burn, 8.31:38 Roll Out The Red Carpet, 9.36:57 Cold Sea Breeze, 10.41:31 Senor Amore Theme

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της
Back to top button