Ποδόσφαιρο

Οι 5 πυλώνες της ανόδου

Μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ο Παύλος Μυροφορίδης κατάφερε μαζί με τον Δημήτρη Σπανό να χτίσουν μια ομάδα μαχητών που εξασφάλισε την άνοδο.

Λόγω οικονομίας γραφής αλλά και χρόνου και χωρίς να μειώνουμε την ομαδική συνεισφορά, σας παρουσιάζουμε τους 5 παίκτες που ήταν οι κολώνες της φετινής ομάδος.

Ο αρχηγός Δεληζήσης 

Ο αρχηγός του φετινού Άρη ήταν ο θεμέλιος λίθος της άμυνας. Δεν έχασε λεπτό φέτος από τραυματισμό και με την ηγετική του παρουσία δέσποζε στην άμυνα.  Μαζί με τον Ούγκο Σόουζα αποτελούσαν το καλύτερο αμυντικό δίδυμο της κατηγορίας. Μάλιστα ο αρχηγός πέτυχε και καθοριστικά γκολ, δίνοντας στην ομάδα πολύτιμους βαθμούς.

 

Ο παθιασμένος Ούγκο Σόουζα 

Ο Πορτογάλος αμυντικός κατάφερε με την αγωνιστική του παρουσία να κερδίσει τον σεβασμό των φιλάθλων της ομάδος. Αν και έχει μόλις ένα χρόνο στον Άρη, κατάφερε να ταυτιστεί με τον Άρη όσο λίγοι ξένοι. Σε όλους τους αγώνες έδειχνε αξιοζήλευτο πάθος και ήταν σε κάθε φάση. Ο Σόουζα είναι μια από τις βασικές πυλώνες της φετινής ομάδος

Ο αθόρυβος Ιντζόγλου 

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου ήταν ένας παίκτης που μιλούσε λίγο αλλά έκανε πολύ δουλεία. Από την πρώτη στιγμή κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και μαζί με τον Χουσεϊν Μουμίν έκαναν μεγάλη δουλεία στο χώρο του κέντρου. Ο Ιντζόγλου σε κάθε αγώνα δεν φοβόταν να βάλει τα πόδια του στη φωτιά και  βοηθούσε τα μέγιστα στην αμυντική λειτουργία της ομάδος, έτρεχε όσο λίγοι και ήταν σε κάθε φάση, ειδικά όταν η ομάδα ήταν σε θέση άμυνας.

Ένα χρήσιμο εργαλείο 

Ο Γιάννης Πασσάς ήταν το χρήσιμο εργαλείο του Δημήτρη Σπανού. Παρόλο που δεν συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα της δημοσιότητας ο Αγρινιώτης επιθετικός πρόσφερε φέτος πολύτιμες λύσεις.  Είτε όταν ξεκινούσε ως βασικός είτε όταν έρχονταν από τον πάγκο ο Πασσάς έκανε πάντα αυτά που ζητούσε ο προπονητής του. Με την ταχύτητα του μπορούσε να πατήσει την αντίπαλη περιοχή, να δώσει ασίστ στους συμπαίκτες του αλλά και να πετύχει κρίσιμα γκολ.

Ο Πλατελίνιο 

Ο Βαγγέλης Πλατέλας ήταν φέτος το μεγαλύτερο όνομα του Άρη αλλά και ο παίκτης που αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο Πλατέλας έφερε στην ομάδα ποιότητα αλλά και ταχύτητα. Ο βραχύσωμος επιθετικός είναι ο 2ος σκόρερ του φετινού Άρη πίσω από τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο. Αγωνίστηκε τόσο στις πτέρυγες όσο και ως 10αρί κυρίως τις τελευταίες αγωνιστικές. Σε κάθε αγώνα ο Βαγγέλης Πλατέλας συγκέντρωνε πάνω του, τους αντίπαλους επιθετικούς, αφού για να τον μαρκάρουν χρειάζονταν περισσότεροι από έναν ποδοσφαιριστή.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button