Ποδόσφαιρο

Οι «11» του Γιοβάνοβιτς

Με αρκετές απουσίες έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός, με τον Σέρβο προπονητή να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει, μην έχοντας πάντως πολλές εναλλακτικές επιλογές.

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που θα απουσιάσουν για τον Παναθηναϊκό στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη, με τους περισσότερους πάντως να μην είναι απ’ αυτούς που λέμε βασικούς για τους πράσινους. Παρ’ όλ’ αυτά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει πολλές επιλογές στα χέρια του, κυρίως όσον αφορά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στον πάγκο.

Αλλαγή θα κάνει ο Σέρβος τεχνικός στον παίκτη που θα φορέσει τα γάντια του βασικού, με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να παίρνει τη θέση του Σωκράτη Διούδη. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Ζβόνιμιρ Σάρλια, έχοντας δεξιά τον Γιάννη Κώτσιρα και αριστερά τον Χουάνκαρ.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Ζοζέ Μαουρίσιο, έχοντας λίγο πιο μπροστά τους τον Λούκας Βιγιαφάνες. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Καρλίτος έχοντας τους Σεμπαστιάν Παλάσιος και Αιτόρ στα δύο άκρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button