Ποδόσφαιρο

Ενδεκάδα νίκης στο ντέρμπι!

Ο Χερμάν Μπούργος δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές, όσον αφορά το βασικό σχήμα της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό, βάζοντας τους ίδιους «11» που αγωνίστηκαν στο «Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.

Απουσίες προέκυψαν για τον Άρη μία μέρα πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που δεν αλλάζουν όμως τα πλάνα του Χερμάν Μπούργος για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εκτός του Μαντσίνι, που ήταν γνωστό ότι θα μείνει εκτός, δεν είναι στην αποστολή και οι Λούμορ, Σάκιτς, Δεληζήσης και Μάνος, χωρίς πάντως κάποιους απ’ αυτούς να προοριζόταν για το βασικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα, έχοντας μπροστά του στο κέντρο της άμυνας τους Φαμπιάνο Λέινσμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς, αριστερά τον Κρίστιαν Γκάνεα και δεξιά τον Ντάνιελ Σούντγκρεν. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής το δίδυμο Χαβιέ Ματίγια και Λούκας Σάσα, με τον Μπαντού Εντιαγέ να παίζει μπροστά τους σε ρόλο «δεκαριού» ή και δεύτερου επιθετικού.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται για ένα ακόμη παιχνίδι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, έχοντας στο πλάι του τους Χουάν Ιτούρμπε δεξιά και Μπρούνο Γκάμα αριστερά. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούσε και ο Ματέο Γκαρσία, αλλά λογικά θα έρθει από τον πάγκο, μαζί με τον έτερο συμπατριώτη του, Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος είναι πλέον έτοιμος στο 100%.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button