Ποδόσφαιρο

Τρίποντο με Καμαρά (video)

Νικηφόρο ήταν για τον Άρη το παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική, με τους κιτρινόμαυρους να επικρατούν με γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Δύσκολη ήταν η κατάσταση στην ομάδα του Άρη όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει φέτος τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα να έχει ξεκινήσει με μία εντός έδρας ισοπαλία (ΟΦΗ) και μία ήττα στη Νίκαια από τον Ιωνικό. Ο τότε προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, είχε προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε εκείνη την αναμέτρηση, στηριζόμενος κατά βάση στους έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Άρης είχε προηγηθεί σχετικά νωρίς στο ματς, όταν μετά από βολέ του Σωκράτη Διούδη, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε πολύ οι κιτρινόμαυροι την κέρδισαν, ο Καμαρά την έδωσε στον Μπερτόγλιο, ο Αργεντινός του την επέστρεψε στο «πιάτο» και αυτός έκανε το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης είχαμε την πρώτη παρουσία του Εντιαγέ πίσω από τον επιθετικό, λόγω του τραυματισμού του Μπερτόγλιο, θέση στην οποία καθιερώθηκε στα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν.

22/09/2021 ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0 (Καμαρά 10’)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button