Ποδόσφαιρο

Οι σκέψεις του Ράσταβατς για το σημερινό ματς με τον Άρη

Ο Asteras AKTOR παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Εξαιρετικό στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό όπου νίκησε με 1-0 και κακό απέναντι στον Βόλο, χάνοντας με το ίδιο σκορ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Δέχτηκε γκολ νωρίς, εγκλωβίστηκε στην αμυντική προσήλωση των αντιπάλων και αναλώθηκε σε διαρκή γεμίσματα που δεν έφεραν λύσεις. Ένα βήμα μπροστά και… δύο πίσω για τους Αρκάδες που έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το “2 στα 2” και πλέον σήμερα καλούνται να πάρουν αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη. Διότι θα τους φέρει ηρεμία και θα τους ανεβάσει ξανά ψυχολογικά.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει ξανά τον Άλχο για την αναμέτρηση, ενώ εκτός άφησε επίσης για λόγους τακτικής τους Τριανταφυλλόπουλο, Φαράζ και Γκος. Αντιθέτως, στην αποστολή μπήκε για πρώτη φορά φέτος ο Τζίμας.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Σέρβου τεχνικού: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Καστάνιο, Ντελί, Ρούμπεν Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέντζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς, Τζίμας, Ζουγλής.

Με δεδομένες τις απουσίες μια πιθανή 11άδα μπορεί να είναι η εξής: Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Καστάνιο, Ντελί, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μούμο, Καλτσάς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ σε διάταξη 4-2-3-1.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button