Ποδόσφαιρο

Οι σκέψεις Σπανού για τα “δεκάρια” του

Είναι δεδομένη η επιθυμία του Δημήτρη Σπανού να βελτιώσει την αντίληψη αλλά και τη γρήγορη δράση των μεσοεπιθετικών του, δίνοντας μεγάλο βάρος στα δύο του «δεκάρια», Άρη Λώττα και Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς.

Ο Ηπειρώτης επιτελικός μέσος, μάλιστα, δέχεται συνεχώς παρατηρήσεις από τον 48χρονο προπονητή, προκειμένου να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο, από τη στιγμή που τον «πιστεύει» και θέλει φέτος να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Αυτό που θέλει ο Δημήτρης Σπανός είναι μόλις η μπάλα φτάνει στα πόδια του, άμεσα να γυρίζει μέτωπο προς την αντίπαλη εστία, προκειμένου εξετάζοντας κάθε δυνατή επιλογή, να πράττει το σωστό, είτε «ανοίγοντας» το παιχνίδι στις πτέρυγες, είτε βρίσκοντας τον φορ.

«Για αυτό σε έχω αποκτήσει!», του τονίζει πάντα με αυστηρό ύφος ο Δημήτρης Σπανός, που θέλει σύντομα να διακρίνει βελτίωση στο παιχνίδι του 28χρονου ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, τώρα βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, δείχνοντας τις τελευταίες μέρες να πιάνει τον απαιτούμενο ρυθμό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button