ΔιεθνήΜπάσκετ

Οι Σέλτικς έριξαν στο… καναβάτσο τους Λέικερς

Την νίκη με 125-121 πανηγύρισαν οι Σέλτικς απέναντι στους Λέικερς.

Μία συναρπαστική αναμέτρηση, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, τα ξημερώματα στην Βοστώνη, οι φίλοι του μπάσκετ και ειδικότερα του ΝΒΑ. Με ένα έμμεσο τρίποντο του Τζέϊλεν Μπράουν, τέσσερα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα με τους Λέϊκερς, οι Σέλτικς έμειναν «ζωντανοί», καθώς στην τελευταία φάση του ματς, ο ΛεΜπρον Τζέϊμς, αστόχησε και το τελικό 105-105, οδήγησε στην παράταση τις δύο ομάδες. Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φθάσουν στην νίκη με 125-121, κυρίως χάρη στην ευστοχία του Μπρόγκντον από την γραμμή των βολών (123-118), μόλις 11 δεύτερα πριν το τέλος.

Πρώτος σκόρερ για τους «Κέλτες», ήταν ο Τζέιλεν Μπράουν με 37 πόντους (σ.σ. μάζεψε κι εννέα ριμπάουντ), ενώ ο Τέιτουμ πέτυχε double-double με 30 πόντους με 11 και ριμπάουντ και ο Μπρόγκντον τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους κι έξι ριμπάουντ.

Από τους φιλοξενούμενους, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ήταν για ακόμη μία βραδυά ασταμάτητος και με τους 41 πόντους που σημείωσε (σ.σ. είχε επίσης εννέα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ), πλησίασε ακόμη περισσότερο, το ρεκόρ για τον κορυφαίο σκόρερ στην Ιστορία του ΝΒΑ, που κατέχει ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με 38.387 πόντους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button