Μπάσκετ

Οι… πρώην: H εντυπωσιακή καριέρα του Νέλσον σε Κανάρια και Σιένα

Τα όσα πέτυχε ο Σπένσερ Νέλσον μετά την αποχώρηση του από τον Άρη καταγράφει το YellowRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες της ομάδας.

Μετά τις Μπάμπεργκ, Μπολόνια και Τρεβίζο ο Σπένσερ Νέλσον συμφώνησε με τον Άρη την σεζόν 2008-09.

Τι έκανε στον Άρη:

Ήταν θετικός σε πρωτάθλημα και Γιούροκαπ. Στην Ευρώπη μάλιστα είχε πολύ καλά νούμερα, σκοράροντας 10,6 πόντους ανά αγώνα με 50% στα δίποντα, 6,4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Έπαιξε από το 2010 έως το 2013 στην Γκραν Κανάρια. Έφτασε μέχρι την τέταρτη θέση της Ισπανίας, φτάνοντας μέχρι και τους 13 πόντους ανά παιχνίδι στην τελευταία του σεζόν στην Ισπανία.

Ακολούθησε μία παρουσία στην Σιένα, κατακτώντας την δεύτερη θέση σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ιταλίας, αλλά και παίζοντας στην Ευρωλίγκα και το Γιούροκαπ. Συνολικά στην σεζόν είχε 6,5 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ.

H επόμενη σεζόν, 2014-15 ήταν η τελευταία της καριέρας του. Αγωνίστηκε και πάλι στην Ιταλία και την Βενέτσια όπου είχε 5 πόντους ανά αγώνα και τρομερά ποσοστά με 58% στα δίποντα, 50% στα τρίποντα και 87,5% στις βολές.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button