Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Η προσπάθεια του Σανσόν να βρει χώρο στην Ουντινέζε και η επιστροφή στην Ισπανία

Στον Φελίπε Σανσόν αναφέρεται το ΥellowRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες της ομάδας.

Έναν ακόμη παίκτη που προέρχεται από την U19 της Μπαρτσελόνα και την Barca B απέκτησε ο Άρης το 2017, όταν συμφώνησε με τον Φελίπε Σανσόν.

Τι έκανε στον Άρη:

Έμεινε 1,5 χρόνο παίζοντας συνολικά 45 παιχνίδια με την φανέλα του Άρη. Σίγουρα θυμάται την νίκη με 1-0 επί της Σαραγόσα στα προκριματικά του Europa League την σεζόν 2007-08. Ήταν ακόμη μέλος της ομάδας του τελικού του Καυταντζογλείου, παίζοντας 29 λεπτά,

Με την φανέλα του Άρη πέτυχε τρία γκολ, απέναντι σε Ηρακλή, Ξάνθη και Εργοτέλη.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Βρήκε μία πολύ καλή ευκαιρία για την καριέρα του συμφωνώντας με την Ιταλική Ουντινέζε. Εκεί άνηκε για δύο χρόνια, χωρίς όμως να πείσει ποτέ ότι άξιζε την ευκαιρία. Δόθηκε δανεικός σε Γρανάδα και Χιμνάστικ, προτού αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2011 για την Χέρκουλες.

Ακολούθησαν η Χιρόνα και η Σαμπαντέλ ενώ από το φετινό καλοκαίρι συμφώνησε με την Λ’Οσπιταλέτ με την οποία αγωνίζεται στα “χαμηλά” της Ισπανίας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button