Ποδόσφαιρο

Οι “πινελιές” του Γκαρθία

Όσα “έγραψε” έως τώρα ο -ποιοτικός- Ισπανός…

Ο Μάνου Γκαρθία ξεχώρισε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ για το 2-1. Η αγωνιστική ποιότητα και η ποδοσφαιρική του ευφυΐα, ορισμένες φορές… ξεχειλίζουν. Ο Ισπανός “ανεβάζει” ολοένα και περισσότερο στροφές, δείχνοντας πως μπορεί να γίνει ένας πολύ επιδραστικός παίκτης για το παιχνίδι του Άρη.

Είναι πρώτος στις μεταβιβάσεις μεταξύ όλων των ποδοσφαιριστών των “κιτρίνων” και έχει φανερώσει την ικανότητά του να “φτιάχνει” φάσεις για τους συμπαίκτες του. Με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος και το γεγονός πως ο Γκαρθία ήταν πρωταγωνιστής στο τελευταίο ντέρμπι του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό, ας δούμε τα νούμερα που έχει “γράψει” ο Ισπανός στα πέντε ματς της Super League.

Έχουμε και λέμε… Μέχρι στιγμής, ο Γκαρθία έχει παίξει 348 λεπτά. Στα τέσσερα παιχνίδια ήταν βασικός και στο ένα πέρασε ως αλλαγή. Έχει 44 πάσες, μια επίδοση που είναι η κορυφαία στον Άρη και ακολουθεί ο Μαντσίνι με 36 πάσες, με τον Αργεντινό να έχει αγωνιστεί περισσότερο (419 λεπτά). Επίσης, ο Ισπανός έχει 8 κλεψίματα και είναι ο πρώτος στους “κίτρινους” στα κερδισμένα φάουλ, με 11.

Έχει δώσει μια ασίστ, την οποία ο Πάλμα -κόντρα στον Ολυμπιακό- την μετέτρεψε σε γκολ. Σύμφωνα με την στατιστική, ο Γκαρθία έχει κι άλλες δύο ασίστ, που όμως δεν “εξελίχθηκαν” σε γκολ. Επιπλέον, έχει κάνει δύο σουτ ενώ έχει 3/4 πετυχημένα γεμίσματα. Όλα αυτά είναι οι “πινελιές” που έχει “βάλει” μέχρι στιγμής ο Ισπανός, ο οποίος δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό “ατού” για τον φετινό Άρη. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button