Ποδόσφαιρο

Οι παίχτες-κλειδιά της Μόλντε

Επόμενη Ευρωπαϊκή αντίπαλος για τον Άρη η Μόλντε με τους Νορβηγούς να διαθέτουν ένα δυνατό σύνολο με 3 παίχτες να ξεχωρίζουν.

Μόλντε και Άρης θα μονομαχήσουν για το εισιτήριο προς τα play-off του Europa League με τον πρώτο αγώνα να γίνεται την Πέμπτη στην Νορβηγία και τον επαναληπτικό μια εβδομάδα μετά στη Θεσσαλονίκη.

Η Μόλντε βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή με τον Νιγηριανό αλλά πολιτογραφημένο Νορβηγό Οχι Ομοϊουανφό να είναι ο αστέρας της ομάδας. Ο 25χρονος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και δεύτερος του πρωταθλήματος με 10 γκολ σε 16 εμφανίσεις έχοντας σκοράρει και 2 γκολ στην πορεία της Μόλντε στα προκριματικά του Europa League. Συνολικά, έχει 12 γκολ σε μόλις 21 εμφανίσεις με τη Μόλντε, η οποία τον απέκτησε τον Μάρτιο.

Το μυαλό της Μόλντε είναι ο Μάγκνους Έικρεμ. Αγωνίζεται ως “8ρι” και σε 19 συμμετοχές φέτος σε Νορβηγία και Europa League έχει σκοράρει 9 φορές, μοιράζοντας και άλλες τόσες ασίστ.

Βαρόμετρο αποτελεί και ο επιθετικός Λέκε Τζέιμς, ο οποίος έχει σκοράρει ήδη 3 φορές στο φετινό Europa League ενώ έχει πετύχει και 6 γκολ στο πρωτάθλημα, τα περισσότερα παιρνόντας ως αλλαγή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button