Ποδόσφαιρο

Οι παίκτες χειροκρότησαν τον κόσμο του Άρη – Το «παρών» και ο Χαριστέας! (photos)

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη χαιρέτησαν και χειροκρότησαν τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο προκειμένου να τους εμψυχώσει ενόψει του αυριανού ημιτελικού με την ΑΕΚ.

Πολυάριθμοι φίλοι του Άρη βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και «ντόπαραν» ψυχολογικά την ομάδα. Εκτός του Μίχαελ Ένινγκ και του Άγγελου Χαριστέα ήταν εκεί και ο Ματέο Γκαρσία που παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση, ενώ χαρακτηριστικό δείγμα της προπόνησης ήταν ότι οι παίκτες δοκίμαζαν και… πέναλτι για κάθε ενδεχόμενο!

Ο κόσμος φυσικά από την μια είναι θυμωμένος με τα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ και με τον Γραμμένο για την μη παρουσία κόσμου στον ημιτελικό από την άλλη όμως αυτό που τον ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι το κύπελλο, έχει ως σύνθημα την πρόκριση στον μεγάλο τελικό και φυσικά θα είναι και αύριο στις 19:00 δίπλα στην ομάδα ακόμη και… έξω από το γήπεδο!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button