Ποδόσφαιρο

“Οι παίκτες αντιλαμβάνονται οτι θυσιάζουμε πράγματα για να πάμε να τους δούμε και προσπαθούν να το ανταποδώσουν μέσα στο γήπεδο”

Στο Yellow Radio 101.7 και την εκπομπή “Box To Box” φιλοξενήθηκε ο φίλος του Άρη από τις Βρυξέλλες ,Πραξιτέλης ο οποίος ταξίδεψε μαζί με την οικογένεια του στο Σοχάου της Αυστρίας, το μέρος δηλαδή που γίνεται η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προπόνηση της αγαπημένης του ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ιάσονα Μίσχο:

Αρχικά, για το πως κατέληξε να ζει στις Βρυξέλλες:

Ζω στο Βέλγιο από το 2017, η γυναίκα μου που βρήκε δουλεία εδώ με πολύ καλές προοπτικές και για την ίδια αλλά και για τα παιδιά και έτσι αφήσαμε την Θεσσαλονίκη για να έρθομε στις Βρυξέλλες.

Για το αν ο Άρης είναι ένα από τα πράγματα που του λείπoυν:

Ο Άρης είναι το κύριο πράγμα που μας λείπει όλης της οικογένειας μου αλλά και της παρέας που έχουμε φτιάξει, είμαστε γύρω στους 15 Έλληνες που μαζευόμαστε, βλέπουμε μαζί τους αγώνες ,συζητάμε για το τι πρέπει να γίνει στην ομάδα και επίσης υπάρχει εννοείται και η καθιερωμένη “καζούρα” με τους φίλους μας που υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ. Περιμένουμε συνεχώς πότε θα περάσει ο καιρός για να ξαναέρθουμε στην Ελλάδα είτε για δουλειές είτε για διακοπές ούτως ώστε να δούμε και τις αγαπημένες μας ομάδες.

Για το αν σκέφτονται την ίδρυση Σ.Φ. Άρη Βρυξελλών:

Η αλήθεια είναι οτι πριν από τρεις εβδομάδες κάναμε μία συνάντηση, μαζευτήκαμε γύρω στα οκτώ άτομα και συζητήσαμε για το πως θα μπορέσουμε να οργανωθούμε , να βρούμε ένα χώρο που θα βλέπουμε τους αγώνες ανεπηρέαστοι χωρίς γυναίκες και παιδιά. Το έχουμε γενικά σαν πλάνο και προσπαθούμε να το υλοποιήσουμε, όταν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο θα σας ενημερώσουμε όλους. Επίσης, προσπαθούμε να πείσουμε και τον κύριο Σχοινά για να ασχοληθεί ακόμα πιο ενεργά

Για το αν υπάρχουν επαφές με τον κύριο Σχοινά και για το αν όντως υποστήριζει τον Άρη σε τόσο μεγάλο βαθμό :

Ναι υπάρχουν και έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές, υποστηρίζει όντως τον Άρη αλλά οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο της πολιτικής πρέπει να κρατούν κάποιους τύπους και αποστάσεις, γενικά πρέπει να είναι προσεκτικότεροι από οποιονδήποτε άλλον. Ο Σχοινάς ασχολείται κα συζητάει αρκετά προσπαθεί να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί αλλά και πάλι πρέπει να κρατούνται κάποιες αποστάσεις.

Για το αν το αν οι κόρες του υποστηρίζουν και αυτές τον Άρη :

Οι κόρες μου είναι ακόμα στην διαδικασία της γαλούχησης για να μπουν από τώρα στον σωστό δρόμο΄ έτσι ώστε να μπορέσουν να αντέξουν και να μην νομίζουν μετά το πατέρας τους είναι κανένας χούλιγκαν. Είναι άλλη η λειτουργία σου όταν είσαι γονέας και άλλη όταν είσαι οπαδός και υποστηρίζεις μια ομάδα.

Για το αν η παρουσία τους στην προπόνηση της ομάδας ήταν η πρώτη επαφή των παιδιών του με τον Άρη:

Δια ζώσης ήταν η πρώτη τους επαφή και μάλιστα προσαρμόσαμε το πρόγραμμα μας από Θεσσαλονίκη στις Βρυξέλλες οδικώς έτσι ώστε να έρθουν πιο οντά στην ομάδα. Τον Άρη τον παρακολουθούνε κυρίως μέσω τηλεόρασης. Όταν φτάσαμε στο αθλητικό κέντρο γύρω στις 8:30 ο προπονητής ήταν ήδη εκεί μαζί με τον βοηθό του, το γήπεδο ήταν έτοιμο στημένο σχετικά με τις ασκήσεις που ήθελαν να γίνουνε, μου έκανε εντύπωση το γεγονός αυτό δηλαδή οτι ο Μπούργος ήταν μία ώρα νωρίτερα από την προπόνηση στο γήπεδο και τα είχε όλα έτοιμα. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης παρόλο που είχε αρκετή ζέστη υπήρχε ένταση και από το προπονητικό τίμ αλλά και από τους ποδοσφαιριστές που ήταν χωρισμένοι σε διάφορα group. Γενικά ήταν ένα κλίμα φιλικό αλλά και ανταγωνιστικό με ένταση μεταξύ τους κυρίως κατά τη διάρκεια του ποδοβόλεϊ που έπαιξαν.

Για το αν έβγαλε φωτογραφίες με κάποιον από την ομάδα:

Ναι βγάλαμε φωτογραφίες με ορισμένους παίκτες, ο Μαντσίνι ήρθε και μας μίλησε όπως και όλοι οι γαλλόφωνοι διότι τα παιδιά μου μιλάνε άπταιστα γαλλικά και αυτό τους έκανε εντύπωση. Θέλαμε όμως να είμαστε διακριτικοί γιατί μετά από τόση κούραση και από την μιαμισάωρη έντονη προπόνηση που είχαν δε θα ήταν και τον καλύτερο σενάριο το να έχεις έναν περίεργο τύπο με δύο παιδιά και ενά σκυλί να σε ενοχλούν. Δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία να ρωτήσω τον Μαντσίνι αν θα μείνει ή θα φύγει ή να πω τον Κουέστα να είναι λίγο πιολ σταθερός. Ο Μπούργος σε κάποια στιγμή ήρθε και μας προσέφερε νερό από μόνος του βλέποντας πως έχει αρκετή ζέστη και μάλιστα μας ευχαρίστησε για την παρουσία μας στην προπόνηση. Με όσους μιλήσαμε τους ευχηθήκαμε να είναι υγιείς , να προσφέρουν το μέγιστο δυνατό στον σύλλογο γιατί καταλαβαίνουν και αυτοί οτι θυσιάζουμε πράγματα , κάνουμε χιλιόμετρα προκειμένου να πάμε και να τους δούμε ,αφιερώνουμε χρόνο και χρήματα, αυτοί το αντιλαμβάνονται και προσπαθούν να προσφέρουν πράγματα πίσω.

Για το αν τα παιδιά του πέρασαν ωραία βλέποντας την ομάδα να προπονείται :

Τα κορίτσια πέρασαν ωραία , το χάρηκαν αυτό με ενδιέφερε εμένα, βγήκανε φωτογραφίες με κάποιους αθλητές. Τώρα θα πάμε στην Ελλάδα θα παρακολουθήσουμε από κοντά παιχνίδια στον Κλεάνθης Βικελίδης, θα μείνουμε μέχρι τις 20 Αυγούστου και ευελπιστούμε να δούμε και τα επόμενα παιχνίδια του Άρη πέρα από το πρώτο ευρωπαϊκό με την Γκόμελ

Τέλος, ανέφερε:

Εύχομαι σε όλους να είναι υγιείς, εμείς σαν παρέα τον Καρυπίδη τον πιστεύουμε πολύ, βλέπουμε οτι κάνει προσπάθεια με όσα μέσα έχει οπότε ας σταματήσουμε την γκίνι και ας

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button