Ποδόσφαιρο

Οι νέοι είναι ωραίοι! Άνετο 4-0 ο Άρης με γκολ από τους “καινούργιους”

Οι νέοι (σε χρόνο) στην ομάδα Ντάκτοβιτς και Μάνος και ο νέος σε ηλικία Χατζηπιρπιρίδης ήταν πρωταγωνιστές του πρώτου φιλικού της σεζόν του Άρη στο ευρύ 4-0 επί του Μεγ. Αλεξάνδρου Αγ. Μαρίνας.

Ο Μίχαελ Ένινγκ έπαιξε με δύο ενδεκάδες, από μία σε κάθε ημίχρονο, δοκιμάζοντας ουσιαστικά τους βασικούς, τις εναλλακτικές του και φυσικά τα νέα πρόσωπα.

Οι «κίτρινοι» πήραν τη νίκη με 4-0, με γκολ των Ντάτκοβιτς (21′), Μάνο (45′) και Χατζηπιρπιρίδη (53′, 80′) παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ενώ είχαν και τρία δοκάρια.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Την πρώτη καλή στιγμή στο φιλικό είχε ο Άρης στο 7′ με τον Γκάνεα, ο οποίος έκανε ένα δυνατό σουτ αλλά «σταμάτησε» στο δοκάρι.

Μετά από πολλές επιθέσεις (χωρίς αποτέλεσμα) οι «κίτρινοι» βρήκαν για δεύτερη φορά στον αγώνα το δοκάρι του Ηλιάδη. Ο Σάσα στο 20′ έκανε κι αυτός σουτ εκτός περιοχής και τράνταξε την οριζόντια δοκό.

Το γκολ για τον Άρη ήρθε στο 21′. Ο Ματίγια εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ντάτκοβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Θεσσαλονικείς δεν σταμάτησαν να πιέζουν, όμως δεν έκαναν πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Στο 45′ ο Μάνος άνοιξε με τη σειρά του «λογαριασμό» στα γκολ. Ο 26χρονος φορ πήρε την πάσα από τον Τζέγκο και πλάσαρε για το 2-0.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 53ο λεπτό ο Άρης έκανε τρία τα τέρματα του. Ο Μαρτίνες σέντραρε και ο νεαρός Χατζηπιρπιρίδης «έγραψε» το 3-0.

Οι «κίτρινοι» συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν ήταν τόσο επιθετικοί όσο οι έντεκα του πρώτου μέρους.

Από πολύ κοντά, ο Τσαγκαλίδης δεν κατάφερε να κάνει το 4-0 στο 73′ καθώς το σουτ του βρήκε το δοκάρι, για τρίτη φορά στην αναμέτρηση.

Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ έριξε το ρυθμό της στο δεύτερο μισό του δεύτερου μέρους, προσπαθούσε να «απειλήσει» για επιπλέον γκολ, όμως δεν είχε σπουδαίες ευκαιρίες.

Ο νεαρός Χατζηπιρπιρίδης «έλαμψε» ξανά στο 80ο λεπτό. Αφού πήρε τη μπάλα, πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 4-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η ενδεκάδα του Άρη (από αριστερά προς δεξιά) (4-3-3): Κουέστα, Γκάνεα Ντάτκοβιτς, Ροζ, Σάκιτς. Σάσα, Ματίγια (αμυντικός μέσος), Τζέγκο, Μαντσίνι, Μάνος, Φετφατζίδης.

Ενδεκάδα Άρη β’ ημιχρόνου (από αριστερά από δεξιά) (4-3-3): Έμαν, Σενγκέργκης, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μαρμαρίδης, Ανδρέας, Μπακούτσης, Μπερτόλιο, Μαρτίνες, Χατζηπιρπιρίδης, Τσαγκαλίδης.

Αγία Μαρίνα Νάουσας: Ηλιάδης, Κούκλας, Μπουρδάνος, Ρέις Σέρα, Παπαδόπουλος, Μπρέγκου, Λίπε, Βούλγαρης, Σαμιώτης, Μουστάκας, Αργυρόπουλος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button