Ποδόσφαιρο

Οι νέες “παρτίδες” που ανοίγει ο Άρης μέσω Νταρίντα και Μπράμπετς

Όπως αποκάλυψε το yellowradio.gr, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα είναι ο στόχος του Άρη για την ενίσχυση στο κέντρο με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και να αναμένεται άμεσα η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός πολύ ταλαντούχου αμυντικού χάφ, του Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο οποίος ανήκει στη Χέρτα Βερολίνου, αλλά “στεγάζεται” και από το ίδιο μανατζερικό γραφείο με τον ποδοσφαιριστή του Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς.

Η μανατζερική στέγη CHOVANEC SPORT Agency, εδρεύει στην Πράγα της Τσεχίας και έχει 22 πελάτες, εκ των οποίων και οι 22 είναι Τσέχοι.

Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του δεύτερου ποδοσφαιριστή από το προαναφερθέντα γραφείο, ενώ υπήρξε προσέγγιση από πλευράς Άρη και για άλλον πελάτη του γραφείου, ο λόγος φυσικά για τον Ματέι Βύντρα, του οποίου η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Η κίνηση για τον Νταρίντα, δείχνει τις σχέσεις που αναπτύσσει ο Άρης με τον εκπρόσωπο του Γιακούμπ Μπράμπετς, κάτι που θα μπορούσε να προμηνύει και την θετική έκβαση στην υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του Μπράμπετς μέχρι το 2025.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button