Απόψεις

Οι “Μακεδονομάχοι” και ο Άρης

Τις τελευταίες ημέρες και μετά την ένοπλη είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας, είδαμε να κάνουν την εμφάνιση τους πολλοί “Μακεδονομάχοι”.

Αρχικά τα ΜΜΕ κυρίως της Θεσσαλονίκης με αιχμή του δόρατος τον αθλητικό τύπο, έσπευσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός και να κάνουν λόγο για το κράτος των Αθηνών που πολεμάει την Μακεδονία και τον ΠΑΟΚ. Αν ανατρέξουμε στα εξώφυλλα των εφημερίδων θα καταλάβουμε την προσπάθεια που επιχειρείται.

Δυστυχώς όμως δεν περιοριστήκαμε μόνο στον αθλητικό τύπο καθώς την ίδια άποψη υιοθέτησαν και βουλευτές. Να σας θυμίσουμε ότι χθες από το βήμα του Ελληνικού κοινοβουλίου, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Λαζαρίδης ανέλαβε την υπερασπιστική γραμμή του Ρώσου επιχειρηματία και ως εκπρόσωπος της θύρας 4 μίλησε για Αθηνοκεντρικό σύστημα που πολεμάει τη μοναδική ομάδα της Μακεδονίας, τον ΠΑΟΚ.

Δεν μας είπε βέβαια για το ποίος φρόντισε να έχουμε μόνο μια ομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Βέβαια όλοι αυτοί σιωπούσαν όταν έριχναν τον Ηρακλή στη Γ εθνική ή για να έρθουμε και στα του Άρη όταν άλλαζαν τον ΚΑΠ στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου και ο Άρης έμενε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Γ εθνική. Σιωπούσαν όταν ο Άρης έχανε την Ευρώπη για ένα μπουκάλι νερό, σιωπούσαν όταν πέρσι η Λαμία νικούσε βάζοντας γκολ οφσάιντ. Σιωπούσαν στην υπόθεση “Ντουρμισάϊ’, σιωπούσαν στις αδικίες που έχει υποστεί ο Άρης.

Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ όμως θυμήθηκαν την Μακεδονία.

Στην προσπάθεια λοιπόν που γίνεται για να διχάσουν τον ελληνικό λαό σε “νότιους” και “βόρειους” ο Άρης πρέπει να είναι παρόν. Ας μην ξεχνάμε πως η μοναδική ομάδα που δόξασε τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία είναι ο μπασκετικός Άρης, που αγαπήθηκε από όλους τους Έλληνες.

Ο Άρης λοιπόν σε αντίθεση με άλλες ομάδες ξέρει να ενώνει την Ελλάδα. Άλλωστε τα 104 χρόνια της ένδοξης ιστορίας αυτού του μεγάλου Μακεδονικού συλλόγου το μαρτυρούν. Ο Άρης αδικήθηκε και δεν αδίκησε, μάλιστα όταν αδικήθηκε σεβάστηκε τους νόμους της ελληνικής πολιτείας, ανασυντάχθηκε και επέστρεψε ακόμη πιο δυνατός. Έτσι και τώρα ο Άρης επιστρέφει ως γνήσιος εκφραστής της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης.

Γνήσιος εκφραστής της Μακεδονίας είναι ο Άρης, αυτό το μήνυμα πρέπει να σταλεί προς κάθε κατεύθυνση. Να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να καπηλευθεί την Μακεδονία για να εξυπηρετήσει δικά του επιχειρηματικά συμφέροντα. Να μην τους επιτρέψουμε να ανάγουν την δική τους παραβατικότητα σε εθνικό θέμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button