Ποδόσφαιρο

Οι… λεπτομέρειες της συνεργασίας Γκρέι-Ίβιτς στη Γουότφορντ!

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη και ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχαν συνεργαστεί παλαιότερα – Οι συμμετοχές του Γκρέι και το πρώτο τέρμα ως βασικός

Εφόσον ο Άρης αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του Conference League την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Αντρέ Γκρέι θα έχει… απέναντί του τον πρώην προπονητή του στη Γουότφορντ. Αυτό, το λέμε, γιατί ο 31χρονος επιθετικός είχε συνεργαστεί με τον Βλάνταν Ίβιτς στον αγγλικό σύλλογο. Ο Σέρβος ήταν τεχνικός της Γουότφορντ κατά την σεζόν 2020/21 και εκεί είχε παίκτη τον Γκρέι.

Ο Ίβιτς παρέμεινε στον πάγκο της αγγλικής ομάδας μέχρι τον Δεκέμβρη του 2020, μιας και τότε αποτέλεσε παρελθόν. Είχε χρησιμοποιήσει τον Γκρέι σε 8 ματς πρωταθλήματος. Στα πέντε εξ αυτών, ο νυν παίκτης του Άρη ήταν στη βασική ενδεκάδα και στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια, είχε έρθει από τον πάγκο. Μάλιστα, ο Ίβιτς είχε χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά ως βασικό τον Γκρέι σε αγώνα (7/11/20) με αντίπαλο την Κόβεντρι και σε εκείνο το ματς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είχε σκοράρει.

Έκανε το 1-0 και η Γουότφορντ είχε κερδίσει με σκορ 3-2. Μετά το παιχνίδι με την Κόβεντρι, ο Ίβιτς έδωσε φανέλα βασικού στον 31χρονο παίκτη στα αμέσως επόμενα τρία ματς που έγιναν, απέναντι στη ΚΠΡ (21/11/20), την Μπρίστολ Σίτι (25/11/20) και την Πρέστον (28/11/20) και μετέπειτα ο Γκρέι ήταν στο αρχικό σχήμα σε παιχνίδι με την Χάντερσφιλντ στις 19/12. Αυτός ο αγώνας, μάλιστα, ήταν ο τελευταίος του Ιβιτς στον πάγκο της Γουότφορντ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button