Ποδόσφαιρο

Οι Κινέζοι επιχειρηματίες και Καρυπίδης στην Θεσσαλονίκη

Οι Κινέζοι επιχειρηματίες έρχονται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενισχύοντας την συνεργασία τους με τον Θεόδωρο Καρυπίδη. Στην συζήτηση πλέον μπαίνει και η ΠΑΕ Άρης.

Στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εκπροσώπων 14 εταιριών της Νότιας Κίνας μετά από πρωτοβουλία της Hellenic Trade Council (HETCO) προκειμένου να βρεθούν στην πόλη εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων με πολύχρονη δραστηρίοτητα σε τομείς όπως γεωργία, βαριά βιομηχανία, τουρισμό, υγεία, real estate, κατασκευές, τεχνολογία κτλ.

Εκτός αυτού όμως, έχει προγραμματιστεί συνάντηση και με τον Θεόδωρο Καρυπίδη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γεγονός που ενδέχεται να σημαίνει μια περαιτέρω συνεργασία και εμπλοκή με τον Άρη.

Συγκεκριμένα το businessnews.gr αναφέρει:

«Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται διήμερη επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη, στις 7 και 8 Αυγούστου, πολυμελούς αντιπροσωπείας 14 κορυφαίων επιχειρηματικών και επενδυτικών ομίλων της Νότιας Κίνας που δραστηριοποιούνται στους τομείς της γεωργίας, της βαριάς βιομηχανίας, της υγείας, του χονδρικού εμπορίου, του τουρισμού, του real estate και των κατασκευών, με επικεφαλής το Δήμαρχο της Dong Guan, κ. Xiao Yafei.

Η Dong Guan αποτελεί το 4ο μεγαλύτερο εξαγωγικό κέντρο της Κίνας, και διαθέτει μεγάλη παράδοση στη βιομηχανική παραγωγή. Στόχος του Δήμου της Dong Guan είναι μέσω της Ελλάδας να ενισχύσει περαιτέρω τις εξαγωγές των προϊόντων του στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου, δημιουργώντας ένα μόνιμο εκθεσιακό χώρο στην Θεσσαλονίκη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button