Μπάσκετ

Οι Ιερολοχίτες απαντούν για τα Dragon Spirit

Οι Ιερολοχίτες με ανακοίνωσή τους απαντούν για τα Dragon Spirit και την αντίστοιχη ανακοίνωση που έκανε η πλευρά Γιαννάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Προς μεγάλη μας έκπληξη, είδαμε σήμερα μια ανακοίνωση από τη “Dragon Spirit”, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι δεν έχουμε παραδώσει τα χρήματα που συγκεντρώσαμε από τα σχετικά μπλουζάκια.

Δύο μήνες πριν, και αφού η δράση διακόπηκε και μας ζητήθηκαν τα χρήματα, ζητήσαμε κι εμείς από την πλευρά μας έναν αριθμό λογαριασμού για να μπορούμε να τα καταθέσουμε με ξεκάθαρο και διαφανή τρόπο. Απάντηση, δυστυχώς, δεν λάβαμε ποτέ.

Στη συνέχεια, και με δεδομένη την αλλαγή της διοίκησης αλλά και την αντικατάσταση του Παναγιώτη Γιαννάκη, επικοινωνήσαμε με τη νέα διοίκηση της ΚΑΕ, για να δούμε το τι θα κάνουμε με αυτά τα λεφτά και πως θα καταλήξουν στους ανθρώπους για τους οποίους προορίζονταν. Δυστυχώς όμως ούτε από αυτούς έχουμε λάβει ακόμα κάποια απάντηση.

Χαιρόμαστε για την ενημέρωση και την προσπάθεια να υπάρχει διαφάνεια, αλλά θεωρούμε πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο με ξεκάθαρα σχόλια, και σίγουρα όχι με παραπλανητικές αναφορές.

Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να τοποθετηθούμε ξανά δημόσια επί του θέματος…

Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ 1970″

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button