Ποδόσφαιρο

Οι ευκαιρίες των “μικρών” πρέπει να συνεχιστούν και την νέα σεζόν

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη “τρέχει” με γοργούς ρυθμούς για την νέα σεζόν, με τον Άγγελο Χαριστέα μαζί με τον Θεόδωρο Καρυπίδη να έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για τους στόχους που θέλουν να φέρουν στην ομάδα.

Ο Άρης κατά κύριο λόγο θα βασιστεί σε ποδοσφαιριστές που θα έρθουν σαν μεταγραφή, καθώς έχει στραμμένο το βλέμμα του σε χώρες όπως η Γαλλία, η Πολωνία και η Ισπανία για τις “αγορές”.

Παράλληλα όμως, όπως φάνηκε και στα πλέι-οφ, ο Άρης διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν και στις “μικρές” ηλικίες. Ο Μπαγκαλιάνης και ο Μπακούτσης είναι τα δύο τρανταχτά παραδείγματα πως οι “κίτρινοι” διαθέτουν ποιότητα στις ακαδημίες τους.

Παράλληλα, υπάρχει και η περίπτωση του Τσαγκαλίδη, που πραγματοποίησε την πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την νέα σεζόν θα είναι εντελώς έτοιμος καθώς θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, μια και καλή.

Με τον σκόπελο του μπαν να γίνεται παρελθόν τις επόμενες ημέρες, ο Άρης θα μπορέσει να εντάξει στο δυναμικό του και να κάνει επαγγελματίες παίχτες και άλλους ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του, καθώς από τις αρχές τις περασμένης σεζόν οι “κίτρινοι” έχουν προωθήσει στις προπονήσεις της αντρικής ομάδας αρκετούς από αυτούς που υπάρχουν στα πλάνα των ανθρώπων της ομάδας.

Εκεί φυσικά όμως θα κριθεί και το κίνητρο αυτών, καθώς ο Άρης θα δώσει την ευκαιρία του και το θέμα είναι τα παιδιά να την αρπάξουν και να μπορέσουν να καθιερωθούν.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button